BILA JE VELIKA ZVEZDA DEVEDESETIH! Posle 8 dana veze se UDALA, manje od godinu dana kasnije se i RAZVELA, pa sad rešila ponovo da ZAPEVA, a tek da čujete GDE!
Foto: Youtube screenshot

NE SMIRUJE SE

BILA JE VELIKA ZVEZDA DEVEDESETIH! Posle 8 dana veze se UDALA, manje od godinu dana kasnije se i RAZVELA, pa sad rešila ponovo da ZAPEVA, a tek da čujete GDE!

Stars -

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, devedesetih bila je velika zvezda i takmičila se na "Evroviziji". Ove godine, pak, rešila je da se vrati na scenu i to na devetoj "Beoviziji" po redu, koja će biti održana početkom februara.

S druge strane, o njenom privatnom životu malo se zna. Snežana je, inače, imala život pun prepreka i promena. Pre svega, odrastanje joj nije bilo lako. Sa 16 godina ostala je bez roditelja i sama sa sestrom, o kojoj je brinula.

Iako je bila jedna od najvećih zvezda devedesetih, u jednom trenutku povukla se sa scene. 2009. godine udala se za Miroljuba Jevtića, koji je bio na funkciji zamenika direktora "Železnice Srbije". Sve je iznenadila kada je priznala da se udala posle samo osam dana poznanstva.

"Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: 'Vi ste k'o latino serija.' To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti", izjavila je za Ilustrovanu politiku svojevremeno ona.

foto: Damir Dervisagic

Međutim, ovaj brak okončan je nepunih godinu dana kasnije. O razlozima je retko kad govorila.

"Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti", naglasila je u emisiji Iz profila Ekstra Nena.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track