JOKSIMOVIĆI OTIŠLI NA MALDIVE, A PEVAČ ZAVRŠIO KOD DOKTORA: Otuda nose lepe uspomene, a EVO šta je bračnom paru UPROPASTILO LETOVANJE!
Foto: Dragana Udovičić

otkrivamo

JOKSIMOVIĆI OTIŠLI NA MALDIVE, A PEVAČ ZAVRŠIO KOD DOKTORA: Otuda nose lepe uspomene, a EVO šta je bračnom paru UPROPASTILO LETOVANJE!

Stars -

Bračni par Joksimović odlučio je da zimovanje zameni letovanjem, pa su se nedavno vatili sa Maldiva, gde su bili bez naslednika. Destinaciju na kojoj su se pre sedam godina zavetovali na večnu ljubav kažu da će iznova obilaziti, i to baš na godišnjicu braka, jer je tada u Srbiji hladno.

Da im je prijala promena vremena, pokazali su i nedavno kada su zasijali na crvenom tepihu MAC nagrada. Iako su više od deset dana proveli na Maldivima, preplanuli su umereno.

- Je l‘ nam je tu boja? - našalila se Jovana, i dodala:

- Jao, ja kao da nisam bila, ali hvala ako se primećuje.

foto: Printscreen Instagram

Željko je objasnio da je sa suprugom uživao u čarima ove destinacije, ali da su se mnogo više odmarali u hladu nego na suncu.

- Nismo se trudili nešto previše da budemo na suncu, ali uživali smo kao i svake godine. Bože zdravlja, tu tradiciju nećemo prekidati. Divno je bilo, zaista - rekao je pevač, koji je ujedno na odmoru napunio baterije.

To što je odmah nakon povratka sa putovanja dobio upalu uva nije mu uništilo putovanje, a ni sprečilo da se pojavi na MAC dodeli nagrada, gde je uzeo dve nagrade.

- Da, prvo je Kosta imao upalu, pa sam je dobio i ja. Poslednju upalu uva sam imao pre tačno 42 godine. I uopšte ne znam kako me je to snašlo. Čujem dobro, ali malo me boli. Pogotovu kada se nasmejem - rekao je pevač.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track