Najnovije vesti

ŠOK! KIJA OTKRILA KOLIKO PARA TRAŽI DA UĐE U RIJALITI: Kad ju je voditelj bocnuo zbog Lune, Kockareva mu je SPUSTILA da se postideo (FOTO)
Foto: Printscreen, Printscreen Instagram

NEĆE NI IMA DA JOJ SPOMENE

ŠOK! KIJA OTKRILA KOLIKO PARA TRAŽI DA UĐE U RIJALITI: Kad ju je voditelj bocnuo zbog Lune, Kockareva mu je SPUSTILA da se postideo (FOTO)

Stars

Kristina Kockar, pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, progovorila je za koliko para bi ponovo ušla u rijaliti zbog kojeg se razvela jer ju je suprug pevač Slobodan Radanović pred celom Srbijom prevario sa blogerkom Lunom Đogani.  

foto: Printscreen

"Nije tačno! Ne ulazim u "Zadrugu", to je sigurno", rekla je Kristina.

"Nemoj da demantuješ sebe oko zajubljenosti i "Zadruge" - rekao joj je voditelj Sarapa, a onda Kija otkrila koliki honorar bi želela za ponovni ulazak u rijaliti.

"Za "Zadrugu" sam rekla milion evra, zato što želim nakon toga da otputujem na Karibe, da se sklonim i da se zaljubim", rekla je Kristina u Novom jutru - Dea i Sarapa.

foto: Printscreen Instagram

Kija je priznala da nije ispratila ulazak Stanije u "Zadrugu", a nakon što je rekla šta mislio o Dobrojevićevoj, rekla je koga bi podržala od učesnika u rijalitiju.

"Nemam ništa protiv nje, nju ne znam lično. Tada sam je videla. Ona je stvarno preslatka devojka. Mač sa dve oštrice je podržati bilo koga. To je neki prostor gde ste zatvoreni, gde morate da se borite za sebe. Zanjimljivo je gledati, a da nekog podržiš... Teško je , ali ne bih nju nešto podržala. Tu ima dosta ljudi koje znam i koje bih pre podržala, kao Lepi Mića", navela je Kija.

"Kako tvoja prijateljica Luna?", pitao je Sarapa. "Ne bih komentarisala to", kratko je rekla Kija.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...