JEDVA SU IH SMIRILI: Đorđe David se nasred ulice posvađao sa mužem Viki Miljković, a evo zbog čega!
Foto: Printscreen Tv Prva

HAOS

JEDVA SU IH SMIRILI: Đorđe David se nasred ulice posvađao sa mužem Viki Miljković, a evo zbog čega!

Stars -

Đorđe David dugo je na muzičkoj sceni i svi su se uverili u njegove glasovne mogućnosti, ali niko nije znao kakav je vozač. On nije imao sreću kad je dolazio na snimanje jedne emisije.

Pevač se posvađao sa Tašketom, suprugom Viki Miljković zbog parking mesta. Taške je dovezao Viki i pošto je bio sneg i bljuzgavica, ostavio ju je tačno ispred ulaza, a onda je planirao da se vrati nekoliko metara i ostavi svoj auto tu. Međutim, u tom trenutku je pristigao i Đorđe David i maznuo mesto Tašketu, koji je izigravao džentlmena.

foto: Dragan Kadić

Harmonikaš je nekoliko puta svirnuo pevaču, pa mu objašnjavao kroz prozor da je to njegovo mesto, ali ga Đorđe nije fermao, te je suprug Viki Miljković otišao i ponovo postupio kao pravi gospodin i prepustio mesto.

Đorđe je imao teškoće pri parkiranju, te je u snegu šlajfovao petnaestak minuta i nije mogao da se uparkira u predviđeni prostor. Posle dosta neuspelih pokušaja, nekako je uglavio svoj automobil. U međuvremenu se toliko iznervirao, da nije stao ni da pozira fotografima na ulasku.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track