Najnovije vesti

DŽEJ I POSLE INTERVENCIJE NA SRCU NIJE ODUSTAO OD STARIH NAVIKA: Znao sam da sam bolestan i pre 2 godine, doktor mi je rekao da ću PASTI, ali ovoga se NE ODRIČEM!
Foto: Dragana Udovičić

ISKRENO

DŽEJ I POSLE INTERVENCIJE NA SRCU NIJE ODUSTAO OD STARIH NAVIKA: Znao sam da sam bolestan i pre 2 godine, doktor mi je rekao da ću PASTI, ali ovoga se NE ODRIČEM!

Stars

Pevač Džej Ramadanovski kaže da se bolje oseća nakon intervencije koju je imao na srcu, ali priznaje da nije odustao od cigareta i po koje čašice alkohola.

 

Folk pevač Džej Ramadanovski je pre godinu dana operisao srce u Beču, a redovno ide na zdravstvene kontrole.

 

foto: Damir Dervišagić

"Cigarete su i dalje tu, ali sam smanjio sam alkohol. Popijem, neću da lažem, ali manje nego ranije", kaže Džej.

 

On dodaje da se ne plaši smrti, te da voli da se šali i da živi život punim plućima.

 

"Znao sam pre dve godine da sam bolestan. Doktor mi kaže: "Ti možeš za sat vremena da padneš i ćao". Svi u Beču su me prihvatili i govorili u bolnici: "On je naša legenda, pevač". Doktor mi je posle operacije sredio klapnu. Savetovao bih mlađe da smanje cigare, ali bih opet ispao folirant", objašnjava Džej.

 

foto: Dragan Kadeć

Prema njegovim rečima, tokom oporavka brinule su o njemu obe njegove ćerke, Ana i Marija.

 

"Baš su brinule. Uplašio sam se dan pred operaciju, ali sam se šalio u bolnici. Toliko naših ljudi ima tamo, da nisam imao osećaj da sam u bolnici", istakao je on i dodao da nije mogao da izdrži da boravi u bolnici.

 

"Samo znam da sam posle dva dana sve pokidao sa sebe. Nisam mogao da ležim. Doktorima nije bilo prijatno, ali ne vredi", priča on i dodaje:

 

"Moram da vodim računa o zdravlju. Moj život poslednjih godinu dana je drugačiji. Smanjio sam cigarete, ali ne mogu da ne popušim pet-šest cigareta dnevno. Odmah bih umro."

 

Osim ćerki, velika podrška mu je u postoperativnim danima bio i unuk Adrian.

 

"Moj unuk ima pet godina i nije bio baš svestan. Kada me je video rekao je: "Ajde, deda, da piješ", nudio me je dok su Ana i Marija govorile: "Deda, lezi". Onda je on video da je malo ozbiljnija situacija", objašnjava pevač.

 

foto: Dragan Kadić

Godinama je važio za jednog od najpopularnijih folk pevača, a kada smo ga pitali da li mu je krivo što od muzike nije više zaradio, Džej je kroz osmeh rekao:

 

"Znaš šta mi je krivo? Što nisam imao još 20 riba. Moram da se zezam. A za šuške? Pa... Drago mi je što mi je bog dao da radim nešto što znam. Zaradio sam sve pošteno. Jesam trošio, ali sve na zezanje, klopu... Kockao sam se, ali nisam baš toliko."

 

Džej je u svom prepoznatljivom stilu rekao da nije bio neki zavodnik.

 

"Imao sam nekoliko dobrih riba. Ja ne lažem. Šta me briga. Nekad mi prosto žao što ih nisam imao više. Moj žena Nada je narodni heroj što je izdržala pored mene. Ona je čudo. Nada je kraljica i dan-danas, bez obzira na to što ne živimo zajedno. U kontaktu smo svaki dan", priča Džej.

 

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...