ČEKALA SAM NA ŠTIKLAMA I U NEVERICI DA DOĐE U PRATNJI OBEZBEĐENJA: Sanja Marinković ispričala šta je uradila za sina u Dubaiju! Mama za primer!
Foto: Damir Dervišagić

ODUŠEVIĆETE SE

ČEKALA SAM NA ŠTIKLAMA I U NEVERICI DA DOĐE U PRATNJI OBEZBEĐENJA: Sanja Marinković ispričala šta je uradila za sina u Dubaiju! Mama za primer!

Stars -

Sanja Marinković u Dubaiju je proživela pravu avanturu sa sinom Strahinjom, sa kojim je jurila Kristijana Ronalda, koji je u tom trenutku sa porodicom bio na ovoj destinaciji. Ona prepričava kako se odvijala ta potera.

Kako bi ispunila želju sinu Strahinji, Marinkovićeva je u štiklama satima čekala da se pojavi fudbaler ne bi li njen naslednik video ovog sportistu. Ona je iskoristila i veze koje ima u svetu medija kako bi bila na dobroj poziciji pored crvenog tepiha.

foto: Damir Dervišagić

"Strahinja je danima dok smo boravili u Dubaiju imao želju da prisustvuje svečanosti dodele nagrada za najbolje trenere, igrače, sudije... na svetu kada je reč o fudbalu, ali, nažalost, prisustvo nije bilo dozvoljeno mlađima od 18 godina. U nadi da će ipak na trenutak ugledati sportiste kojima se inače divi, otišli smo na večeru u restporan u blizini svečane dvorane i zatekli na desetine dece koji se tiskaju pored crvenog tepiha kako bi se slikali sa planetarnim fudbalskim zvezdama. Strahinja je već bio spreman za svoju avanturu. Bio je veoma uzbuđen jer ga je samo metar delio od Mbapea, Mesija, Koline, Ronalda... Nimalo mu nije bilo teško da dva sata zajedno sa decom iz celog sveta strpljivo se fotografiše i čeka kako bi video najveća fudbalska imena. Naravno, Ronaldo je bio zvezda broj jedan i pojavio se na kraju, a zahvaljujući uspešnim mladim ljudima iz Srbije koji su bili deo velike svečanosti i počasni gosti ceremonije, sve je bilo mnogo lakše", priča Sanja koja priznaje da nju euforija nije hvatala:

foto: Marina Lopičić

"Verovatno bih ga samo kulturno zamolila da se slika sa Strahinjom, što on inače svaki put čini sa svojim vernim obožavaocima, bilo gde da ga čekaju. Naravno, svi prisutni, znajaući njegov manir i ljubaznost strpljivo su čekali da ih pozdravi i osmehne se u svom stilu. Ja sam, inače, osoba koja se najviše divi uspešnim sportistima, njihovim postignućima i velikom odricanju na putu do svog cilja. Obožavam sport i fizička aktivnost je moja svakodnevna mera sreće. Strahinja trenira fudbal, obožava plivanje, skijanje i trudiću se da negujem tu njegovu strast i posvećenost."

Kako je Sanja čest turista u Dubaiju, odgovorila je na pitanje da li jednog dana želi da živi tamo.

"Dubaji je moja omiljena destinacija za odmor, uživanje i provod. Tamo se zaista osećam sigurno, slobodno i veoma sam srećna, naročito kada posle beogradske magle i sivog neba ugledam tirkizne oblake i sunce iznad Burj Khalife. Nedavno sam o tome razgovarala i sa svojim kolegom Ivanom Zeljkovićem Zekom koji je pronašao svoje parče sreće i uspeha u ovoj bliskoistočnoj zemlji", objašnjava Sanja.

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track