Najnovije vesti

OBISTINILE SU SE REČI STARCA SAVE: Marko Bulat ispričao šta se dešavalo kada nije poznavao sadašnju ženu! Jedva čeka da dobije SINA, a daće mu ovo ime
Foto: Dragana Udovičić

NEVEROVATNA PRIČA

OBISTINILE SU SE REČI STARCA SAVE: Marko Bulat ispričao šta se dešavalo kada nije poznavao sadašnju ženu! Jedva čeka da dobije SINA, a daće mu ovo ime

Stars

Marko Bulat i njegova supruga Marija sa nestrpljenjem iščekuju mart i rođenje prvog sina, koji će, uz ćerke Sofiju (iz Marijinog prvog braka) i Doroteu, upotpuniti njihovu porodičnu sreću.

"Oboje smo strepeli dok Marija nije ušla u 28. nedelju trudnoće. Kada prođeš sve ono što smo mi prošli dok je Dorotea bila u bolnici, sasvim drugačije gledaš na život. Ako doživiš neki težak trenutak ili pomisliš da ti je loše, samo se prisetiš onoga što si proživeo, šta je sve moglo da se desi, i shvatiš da nemaš pravo na mrzovolju, bedačenje i neku ispraznu priču", istakao je Marko.

foto: Damir Dervišagić

"Iskreno, ja sam i za Doroteu mislio da je sin. Imao sam sreće da upoznam starca Savu Studeničkog, savremenika patrijarha Pavla. Sa prijateljicom sam mu odlazio u posete u Kragujevac, gde se oporavljao posle loma kuka. On je bio veoma pronicljiv i jednom prilikom mi je rekao da ću imati više dece i da ću dobiti sina. Mariju tada nisam poznavao i sve to mi je delovalo neobično", nastavio je priču Bulat, potom otkrivši da ime koje je odabrao za svog naslednika.

"Zavetovao me je da kad dobijem sina, detetu dam ime Sava, po njemu. I božja promisao se ispunila. Kad je Marija prošli put zatrudnela, mislio sam da će nam se roditi sin. Stigla je Dorotea i zbog toga smo veoma srećni. Sada se radujemo što će nam se uskoro pridružiti Sava. Obistinile su se reči starca Save", zaključio je uz osmeh priču pevač.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Gloria, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...