MILJANA BILA VAN SEBE ZBOG ZOLE Bacila prsten u bazen, pa zaronila da ga nađe!
Foto: Prinscreen Pink

Poludela

MILJANA BILA VAN SEBE ZBOG ZOLE Bacila prsten u bazen, pa zaronila da ga nađe!

Stars -

Miljana Kulić po ko zna koji put raskinula je veridbu sa dečkom Zolom, i to zbog cimera Marka Miljkovića, a posle je uskočila u bazen kako bi uzela prsten koji je sama bacila u vodu!

foto: Printskrin Pink

Kontroverzna učesnica "Zadruge" tokom žurke hvalila se da ju je Miljković zagrlio i poljubio. To se nije dopalo njenom vereniku Lazaru Čoliću, koji joj je to prebacio. Čak je i obezbeđenje reagovalo da ne bi došlo do incidenta.

foto: Printskrin Pink

"Zaklela si se u dete da nećeš pričati sa njim", vikao joj je di-džej, što je naljutilo Kulićevu jer je za Marka veže prijateljstvo iz prve sezone rijalitija. "Nemoj da mi spominješ dete! Da li si me čuo?! Hoćeš da završim u zatvoru! Marš! Ne zanimaš me više, marš u pi*ku materinu", bila je oštra, a kada je Zola spomenuo da je ljubomorna i na Staniju, Kulićeva je bila još oštrija.

"Nisam dobra s njim zbog tebe. Ti bi najsrećniji bio da samo spavam. Ljubomoran si na njega jer mi se sviđao. Stanija te ne bi ni pogledala, ne bi te ni štapom pipnula. Uvedite mi momka koji će da me ceni i voli. Sa tobom sam htela dete, više neću. Ja mogu da budem dobra s kim ja hoću i kad hoću. A ti nemoj da se dereš, ja nisam psihički dobro", pričala je Miljana bez prestanka.

foto: Printskrin Pink

Ona je potom zažalila što je bacila verenički prsten u besu, pa je brže-bolje pohitala u bazen sa sve haljinom, ali je bundu skinula.

Nju je cimerka Ljuba Pantović odvraćala od te ideje, pa je Miljana ubrzo odustala od potrage.

foto: Printskrin Pink

Vaspitne mere Marija istukla Miljanu

Marija Kulić razbesnela se zbog toga što nije mogla da smiri ćerku Miljanu, koja je bila pod dejstvom alkohola, pa joj je više puta udarila šamar dok su bile zajedno u posebnoj kući gde nema kamera jer se tamo nalazi Kulićkin sin Željko. Na video-snimku objavljenom na Jutjubu čuje se kako Klara, dadilja malenog Željka, viče na Miljanu zato što se napila i kritikuje je zato što ne zna šta govori. U razgovor se ubacila i Marija, ali je brzo izgubila strpljenje. "Koga ti praviš majmunom? Je li bre? Ulazi u WC, budalo jedna", vikala je Marija dok su odjekivali udarci i Miljanino zapomaganje. I. E.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Printskrin Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track