VODITELJKA JAVNO SKRENULA PAŽNJU MLADIM MAJKAMA: Jelena Dimitrijević objavila fotku gde doji sina, pa poslala SNAŽNU PORUKU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SAVETOVALA SVE ŽENE

VODITELJKA JAVNO SKRENULA PAŽNJU MLADIM MAJKAMA: Jelena Dimitrijević objavila fotku gde doji sina, pa poslala SNAŽNU PORUKU! (FOTO)

Stars -

Jelena Dimitrijević imala je snažnu poruku za sve majke, a tiče se dojenja.

Voditeljka je iznela svoj jasan stav kako su žene zaboravile koliko je bebama potrebno majčino mleko.

"Biti hrabar, verovati, menjati sebe i svet koliko je to moguće to su neke od mojih uloga. Evo prošlo je više od godinu dana mog razmišljanja da li da javno skrenem pažnju trudnicama, porodiljama kada je u pitanju dojenje koje može biti najlepše i najgore ako nemate podršku partnera, zdravstvenog osoblja ili same sebi nista jak oslonac. Zastrašujuće je da u Srbiji svaka osma žena doji, dojenje vise nije popularno čak je na javnim mestima sramotno! Porodilje, majke, žene, heroine, znam da nije lako ali se može", poručila je voditeljka uz fotografiju na kojoj doji svoju bebu i dodala:

"Ne želim da pričam tužnu priču nekih majki koje su izgubile mleko zbog stresa i raznih drugih okolnosti, samo želim da kažem da laktacija zapravo majčino mleko i kad se izgubi stane, može da se povrati na razne načine i nemojte se plašiti uvek se sve može i postoje osobe koje će vas razumeti i dati savet jedna od njih sam ja."

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja