MILAN I JA ĆEMO CEO ŽIVOT BITI ZAJEDNO: Spekuliše se da se Dara Bubamara pomirila sa bivšim mužem, a ona otkrila u kakvom su odnosu!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

MILAN I JA ĆEMO CEO ŽIVOT BITI ZAJEDNO: Spekuliše se da se Dara Bubamara pomirila sa bivšim mužem, a ona otkrila u kakvom su odnosu!

Stars -

Dara Bubamara je otkrila da je veoma sklona promenama imidža, ali je iznela i detalje iz privatnog života.

"Kod mene je sve spontano, došla sam iz Dubaija i rekla "E mogla bih sad malo da se ošišam". Ljudima se to dopalo. To će trajati možda dvadesetak dana. Nekad sama sebe ne mogu da podnesem koliko imam energije. Volim promene", rekla je pevačica.

foto: Dragana Udovičić

U medijima se već dugo spekuliše da se Bubamara pomirila sa svojim bivšim suprugom, sa kojim ima i sina, a pevačica je otkrila pred premijernim kamerama da li u tim glasinama ima istine.

"Ljudima u Srbiji nije jasan takav odnos, da te neko sa kim nisi godinama drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni. To je možda ljudima u Srbiji neverovatno, ali izgleda da sam to zaslužila, izgleda da sam dobar čovek. On meni puno pomaže, imam veliku podršku od njega, nije tu samo bitno materijalno. Mi ćemo ceo život biti zajedno u smislu da nikad nećemo biti razdvojeni jer imamo predivnog sina, jako lepo funkcionišemo, mi smo najbolji prijatelji", navela je Dara.

foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je istakla i da trenutno ne postoji nijedan muškarac koji možda da skrene njenu pažnju, s obzirom na to da je za jači pol u potpunosti nedostupna.

"Muškarci više ne mogu da dođu do mene, jer ja pevam, snimam, imam obaveze oko Koste, jednostavno ne mogu da dođu do mene. Kosta ima deset godina, on je prepametan, srećna sam što imam takvog sina. Volim što je nasledio od svega po malo, možda ne bih volela da je sve nasledio od mene", zaključila je Bubamara.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track