ČIM JE IZAŠLA IZ PAROVA, MADAM-MANEKENKA JE UZELA POD SVOJE I PODVODILA: Biznismeni i oženjeni sportisti su se LEPILI za nju, a evo gde je svakog meseca vodio CRNOGORSKI BIZNISMEN! ŠOK!
Foto: Happy

OBASIPAJU JE POKLONIMA

ČIM JE IZAŠLA IZ PAROVA, MADAM-MANEKENKA JE UZELA POD SVOJE I PODVODILA: Biznismeni i oženjeni sportisti su se LEPILI za nju, a evo gde je svakog meseca vodio CRNOGORSKI BIZNISMEN! ŠOK!

Stars -

Poznata učesnica rijalitija čije smo lice mesecima gledali na malim ekranima bavi se prostitucijom.

Sve je krenulo po izlasku iz vile "Parova" kada je postala veoma popularna. Počela je da se druži i izlazi sa poznatom manekenkom koja podvodi nekoliko devojaka. Nakon što su se zbližile i bivšoj takmičarki popularnog rijalitija je ponudila posao. S obzirom na to da je oduvek bila slobodnijeg duha, prihvatila je bez puno oklevanja.

- Upoznale su se po izlasku iz vile. Toliko je postala popularna, da su se svi lepili za nju. Gde god bismo otišle, častili bi nas pićem, večerama, dobijala je razne poklone, a da ne pričam koji su joj se sve tipovi nabacivali. Od biznismena, do poznatih sportista, pa čak i onih oženjenih - priča naš izvor. Nakon što je upoznala manekenku, ušla je u svet prostitucije. Počela je veoma dobro da zarađuje, iako se to po njoj nikada ne bi reklo. Za razliku od mnogih devojaka iz tog sveta, ne rasipa se i ne troši pare na skupocene krpice i putovanja, pa tako nikada ne bi posumnjao čime se zaista bavi.

Kako saznajemo, pre nekoliko meseci jedan poznati crnogrski biznismen je odlepio za bivšom učesnicom "Parova", te zbog nje jednom mesečno dolazi u Beograd. Iako ima suprugu, svakog meseca uživa sa njegovom mezimicom u luksuznim hotelima, a udovoljava joj u svim hirovima.

- Upoznali su se sasvim slučajno u jednom klubu i od tada je odlepio za njom! Dopala mu se jer je divlja i temperamentna. Bukvalno na svakih mesec dana dolazi u Beograd samo zbog nje, a ženi govori kako ide na poslovna putovanja. Rekla bih da je i ona otkinula na njega, iako to ne želi da prizna i vrti ga oko malog prsta. On svaki put iznajmi najluksuzniji apartman u poznatom beogradskom hotelu. Uglavnom zajedno provedu po dan, dva, kako njegova žena ne bi posumnjala slučajno. Crnogorac je uvek dobro časti, zahvaljući njemu živi kao bubreg u loju - otkriva nam izvor.

foto: Profimedia

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track