EKSTRA NENA DOBILA ŽESTOKU PRETNJU: Pre 27 godina predstavljala JUGU na Evrosongu, doktorirala pa nestala sa scene! A sad mora da KRENE SVE IZ POČETKA! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen Tv Prva

saznajemo

EKSTRA NENA DOBILA ŽESTOKU PRETNJU: Pre 27 godina predstavljala JUGU na Evrosongu, doktorirala pa nestala sa scene! A sad mora da KRENE SVE IZ POČETKA! (VIDEO)

Stars -

Ekstra Nena žarila je i palila devedesetih godina, a ostala je upamćena i kao poslednja predstavnica Jugoslavije na izboru za pesmu "Evrovizije" u Švedskoj. Pevačica nas je te daleke 1992. godine. predstavljala u Malmeu kompozicijom "Ljubim te pesmama" kada se plasirala na 13.mesto.

Snežana Berić sa svojih 59 godina izgleda apsolutno atraktivno kao i tih godina kada je bila na vrhuncu svoje slave. Nakon magistarskog rada "Rebrendiranje Beogradske filharmonije", Snežana Berić je na Fakultetu za kulturu i medije na privatnom univerzitetu odbranila i svoj doktorski rad pod nazivom "Brendiranje u kulturi i globalizam".

foto: Pritnscreen Tv Prva

"Poslednjih desetak godina okrenuta sam akademskim radom, dok pre 6 meseci nisam dobila pretnju fanova da nema smisla da se ne bavim muzikom i da moramo nešto novo da radimo. Ja sam non stop radila, ali po malo. Dve velike karijere ne mogu tek tako da idu u isto vreme. Posle velikih koncerata, meni je glupo bilo da pevam po kafićima. I ova Evrovizija mi je došla odlično", rekla je Ekstra Nena u "Jutru sa Jovanom i Srđanom".

"Ovo je prelepa uspomena, ostvaren moj san iz detinjstva", rekla je pevačica dok je gledala svoj snimak sa Evrovizije kada je nastupala.

foto: Printscreen Tv Prva

A evo i celog razgovora sa Ekstra Nenom.

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen Tv Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track