UDALA SE POSLE 8 DANA VEZE, 2 PUTA SE SAMO VIDELA S NJIM: Mislila je da je ON LJUBAV njenog života, a razveli su se za MANJE OD GODINU! O krahu braka rekla samo OVO! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Jutjub

HTELA JE S NJIM DA proveDE CELI život

UDALA SE POSLE 8 DANA VEZE, 2 PUTA SE SAMO VIDELA S NJIM: Mislila je da je ON LJUBAV njenog života, a razveli su se za MANJE OD GODINU! O krahu braka rekla samo OVO! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Ekstra Nena godinama se nije pojavljivala u javnosti, a na scenu je odlučila da se vrati učešćem na ovogodišnjoj "Beoviziji". O svojoj privatnosti retko je govorila, ali to nije sprečilo da pojedini detalji iz njene biografije zaintrigiraju javnost.

foto: Youtube screenshot

Snežana Berić, poznatija pod umetničkim imenom Ekstra Nena, bila je jedna od najuspešnijih pevačica stare Jugoslavije. Bila je poslednja predstavnica Jugoslavije na Evroviziji, gde je nastupila 1992. godine sa pesmom "Ljubim te pesmama". Rođena je u Beogradu 1960. godine, gde je i odrasla, a veoma rano, sa 16 godina, ostala je bez roditelja.

Međutim, krajem devedesetih godina povukla se sa estradne scene jer nije želela da se prikloni tadašnjim trendovima u muzici. Posvetila se obrazovanju, pa je kasnije završila osnovne studije menadžmenta u kulturi i umetnosti, zatim magistraturu, a nakon toga i doktorat u oblasti ekonomije. Već više od deset godina radi kao profesor na jednom privatnom fakultetu u Beogradu.

Godine 2009. se udala za dr Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamenika direktora “Železnice Srbije” i mislila da je to ljubav za ceo život.

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu - izjavila je pevačica tada "Ilustrovanu politiku".

foto: Damir Dervišagić

Međutim, razvela se posle manje od godinu dana, a o krahu braka je tada za medije rekla samo ovo: "Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti".

foto: Printscreen Tv Prva

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track