KIJA VEĆ 5 MESECI IMA DEČKA:  Kockareva otkrila sve detalje nove vezi, a kad je saopštila Slobi PREBLEDEO JE!
Foto: Vladimir Šporčić/Sonja Spasić

ljubav

KIJA VEĆ 5 MESECI IMA DEČKA: Kockareva otkrila sve detalje nove vezi, a kad je saopštila Slobi PREBLEDEO JE!

Stars -

Kija Kockar konačno je priznala da već mesecima ima dečka kog uspešno krije od javnosti.

Iako se dugo spekulisalo da je ponovo srećna u ljubavi, Kija sve do sada nije želela da prizna da ima novog dečka, ali je konačno odlučila da progovori o tome.

- Već pet meseci sam u srećnoj vezi. Zaljubljena sam u čoveka koji nije odavde. Konačno sam krenula dalje - rekla je ona. Ipak, identitet svog izabranika još ne želi da otkriva.

foto: Printscreen

- On nije iz javnog života, nema društvene mreže, ozbiljan je čovek i ne živi u Srbiji. Veoma je poseban i što mi je najbitnije, poznaje me veoma dobro. Ne smeta mu što ga krijem, jer ne voli da se eksponira u javnosti. Nisam sigurna da li bi mogao da izdrži medijski pritisak. Ne može to svako. E sad, ako se udam za njega, naravno da to neću moći da sakrijem - kaže Kija koja dodaje da ga je za sada upoznala jedino njena majka Nadica:

foto: Printscreen/Paparaco

- Mediji, ali i oni koji me vole i ne vole, zagorčali bi nam život. Čak ga ni moji prijatelji nisu upoznali, ne znaju ni kako izgleda. Samo ga je videla moja mama. Nama je najlepše kad smo sami. Znam da će sada paparaci da me jure kako bi nas uslikali, ali tom im neće biti baš lako, jer on ne živi ovde.

Ona je ispričala i kako je njen bivši suprug Sloba Radanović reagovao kada je čuo ovu vest.

- Kada sam Slobi rekla da imam dečka napravio je facu kao da sam mu ubila nekoga. Kada sam videla da je prebledeo, rekla sam mu da se šalim. Lagala sam ga, jer bez obzira na to što je on meni učinio, nisam imala srca da ga povredim - izjavila je Kockareva.

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track