Najnovije vesti

MILICA MILŠA NIKAD NIJE OTKRILA KO JE OTAC NJENOG SINA: Glumica je nasledniku dala svoje prezime i neobično ime, a evo kako on izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ČUVA PRIVATNOST

MILICA MILŠA NIKAD NIJE OTKRILA KO JE OTAC NJENOG SINA: Glumica je nasledniku dala svoje prezime i neobično ime, a evo kako on izgleda! (FOTO)

Stars

Milica Milša retko govori o svom privatnom životu. Njen centar sveta je sin, a o njegovom ocu nikada nije pričala.

Antonije Isaković prošle godine odbranio je diplomski rad koji je posvetio svom dedi čije ime nosi, a koji je bio veliki borac protiv fašizma.

"Bila sam veoma ponosna na svog sina kada je diplomirao, i Žarko i ja plakali smo od sreće. Iako već pet godina ne živi s nama, čini mi se da sam tek sada shvatila da više nije beba i da je odrastao čovek", rekla je ranije Milica koja je otkrila i planove svog mezimca:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok) on

"Antonije ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9.8."

Završetak sinovljevih studija podstakao je lepu glumicu da se seti mnogih detalja u vezi s njegovim odrastanjem, ali i perioda kada je bila samohrana majka i kada je vodila računa o njemu uz pomoć svojih roditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on

"Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca", iskrena je ćerka čuvenog književnika i akademika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on

Kurir.rs/Story, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...