VESELA

DARA SE SNIMALA SA SINOM NA DAN ZALJUBLJENIH, ALI TU JE JOŠ JEDAN MUŠKARAC: Svim silama je pokušala da ga sakrije, ali ju je odao ovaj DETALJ! Evo ko je on (VIDEO)

Stars -

Dara Bubamara čestitala je fanovima Dan zaljubljenih sa porodičnog ručka na kom je bila društvu sina Konstantina, ali i bivšeg supruga.

Dara i njen naslednik uživali su u hrani i doboroj atmosferi, pa je pevačica iskoristila priliku i snimila video čestitku za svoje pratioce na Instagramu. Vidno vesela i nasmejana, usnimila je sina i balone u obliku srca i to crvenih, koji su bili svuda oko njih, ali je vešto izbegla osobu koja je sedela preko puta nje.

- Lep porodičan ručkić. Srećan Dan zaljubljenih - poručila je Dara fanovima na Instagramu.

Naime, Dara je uživala sa sinom i bivšim suprugom Milanom Kesićem sa kojim je 2017. godine zvanično stavila tačku na brak.

foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, plavokosa pevačica i njen bivši suprug su, kako je i sama isticala, nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

"Ljudima u Srbiji nije jasan takav odnos, da te neko sa kim nisi godinama drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i ceni. To je možda ljudima u Srbiji neverovatno, ali izgleda da sam to zaslužila, izgleda da sam dobar čovek", navela je Dara jednom prilikom.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track