Najnovije vesti

BOSILJČIĆ JE NEKADA PRODAVAO NA PIJACI, A LETI RADIO KAO KONOBAR: Jelena i Ivan danas važe za najskladniji poznati par, a pevačica priznaje šta bi bilo da ga je TADA UPOZNALA!
Foto: Printscreen Instagram

ISKRENA

BOSILJČIĆ JE NEKADA PRODAVAO NA PIJACI, A LETI RADIO KAO KONOBAR: Jelena i Ivan danas važe za najskladniji poznati par, a pevačica priznaje šta bi bilo da ga je TADA UPOZNALA!

Stars

Da je za skladan brak i odnos potrebna pre svega ljubav, razgovor i uzajamno poštovanje, svedoči odnos umetničkog para Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića.

Njihova ljubav planula je na prvi pogled, shvativši da su stvoreni jedno za drugo. Uvek su bili iskreni jedno prema drugom u želji da im brak bude utemeljen na poverenju.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ivan je kao mladić odlazio na Bajlonijevu pijacu gde je na tezgama prodavao pečurke, a tokom leta bi išao na more gde je radio kao konobar. Tu priču je on prošle godine otkrio, te smo pitali Jelenu da ga je tada videla, da li bi ljubav planula i da li bi uplovili u vezu.

"Pa verujem da bi. Prava ljubav ne bira ni mesto ni vreme. Kada se dvoje prepoznaju, nije ništa bitno. Prava ljubav uvek nađe put kako da spoji dvoje ljudi. Ivan je ponosan na to što je bio vredan kao momak i što je pomagao svojim rođacima. Na taj način je pomagao i svojoj porodici", rekla je Jelena Tomašević.

foto: Aleksandar Jovanović

Na pitanje da li je nekada išla na pijacu i kako su tamo bake reagovale kada su je prepoznale, Jelena kaže:

"Da, idem na pijacu. Naročito sam išla dok sam živela u centru grada. Tada sam odlazila do Bajlonija. Bake su me nekada prepoznale, a nekad ne. Sve zavisi kako dođem obučena. Ako imam kapicu, onda i ne. U svakom slučaju se lepo ispričam s njima. Meni je to beskrajno simpatično kada one krenu da pričaju. Sada smo u novom kraju, pa sve kupujemo u supermarketu.

Od kada su iz stana prešli da žive u kući, Jelena kaže da se više posvetila kulinarstvu."

foto: Dragan Kadić

"Trudim se da kada god imam vremena da kuvam. I to me negde opušta. Počela sam da uključujem Ninu još dok je bila mala da mi pomaže. Mislim da je to odličan recept za sve mame da zaposle svoju decu jer se onda ona osećaju da su nešto doprinela. U poslednje vreme od kada smo se preselili u kuću moram da se pohvalim da Ivan i ja više kuvamo. Ne znam da li je to zbog kuće ili položaja zvezda, ali smo se više aktivirali na tu temu i stvarno je lep osećaj", kaže kroz smeh Jelena.

Zbog prirode posla Ivan je često u Rusiji gde snima nove projekte, pa smo upitali Jelenu kada joj najviše nedostaje.

"Ivan nam uvek nedostaje, kada snima, radi. Sva sreća pa su snimanja u Rusiji takva da može često da dođe čim bude neka pauza. Sada je bio tu duži period, ali se opet vraća. Kod njega se nikad ne zna kada će otići i vratiti se. I ta neka blaga neizvesnost daje čar", rekla je ona.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...