Najnovije vesti

IZVINI ŠTO SE SMEJEM, OVO JE MODERNO U VAŠEM KRAJU? Saša Vidić se nameračio na Viki Miljković, pevačica će odlepiti kada čuje SUROVE komentare!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

BAŠ MU SE NE SVIĐA

IZVINI ŠTO SE SMEJEM, OVO JE MODERNO U VAŠEM KRAJU? Saša Vidić se nameračio na Viki Miljković, pevačica će odlepiti kada čuje SUROVE komentare!

Stars

Verbalni rat između Viki Miljković i Saše Vidića je, kako se čini, tek počeo, a modni stilista očigledno ne može da oprosti pevačici to što ga je nazvala "džabalebarošem za sitne pare".

 

Komentarišući njen nedavni stajling u modnom žiriju, Saša ju je ocenio kao "promašaj nedelje", a reči, naravno, nije štedeo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on

"Izvini, Viki, što se smejem. Pa šta je ovo? Da li je ovo moderno dole u vašem kraju? Isuse, znam da si od kumice (prim.aut. Svetlane Cece Ražnatović) uzela nevidljivi plašt, to je kul, a ovaj pojas ti je dala JK (prim.aut. Jelena Karleuša), i to je kul. Jedino je bezveze što si pantalone uzela od Hagrida (prim.aut. lik džina) iz Harija Potera! A ova zimska cipelica viri kao guja ljuta", isprozivao je Vidić Miljkovićevu, da bi sve to zaključio rečima:

 

"Nego čujem da se brineš šta ja radim. Pa radim, a ujutru se tuširam, koristim dezodorans, i tako tri puta dnevno! Kapiraš, Violeta, kućo stara?"

 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Svet, Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...