Najnovije vesti

DEA I DALJE U ŠOK SOBI NA VMA, A MLADEN IZNEO NOVE DETALJE: Evo kako se doktori ophode prema voditeljki kojoj je spasena RUKA!
Foto: Printscreen/Instagram

PODELIO SA SVIMA

DEA I DALJE U ŠOK SOBI NA VMA, A MLADEN IZNEO NOVE DETALJE: Evo kako se doktori ophode prema voditeljki kojoj je spasena RUKA!

Stars

Mladen Mijatović izneo je nove detalje o zdravstvenom stanju svoje devojke Dee Đurđević.

Ona se i dalje nalazi na VMA gde se oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, gde je mogla da ostane bez ruke.

"Kako doktori kažu, Dea se nalazi i dalje u na intenzivnoj nezi u šok sobi na VMA, tamo ima svu potrebnu negu i pažnju osoblja VMA. Nisu joj dozvoljene nikakbe posete, a i epidemija je prisutna. Nema komunikaciju sa spoljnim svetom, nema televiziju, telefon, prema njoj se ophode kao prema svakom drugom pacijentu", rekao je Mladen i dodao da je lekar koji joj je radio operaciju sve vreme uz nju:

foto: Printscreen Youtube, Printscreen

"Marko koji je radio operaciju 7. februara je obilazi svakodnevno. Sve što je medicinski potrebno je po planu onako kako je i predviđeno, očekujemo da oporavak bude što pre okončan i da se Dea vrati na male ekrane."

Dein verenik je objasnio da je ona veoma pozitivnog duha.

"Jaka je, psihički stabilna, pozitivne energije... Trudi se da pomogne lekarima, medicinskim sestrama koje brinu o njoj i svim ostalima. Iskazuje veliku zahvalnost svima koji su joj uputili podršku, vedrog je duha, to znamo mi koji radimo sa njom", izjavio je on u jutarnjem programu.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...