PRESTALO JE DA KUCA VELIKO SRCE, UTIHNUO JE NAJLEPŠI GLAS: Tuga u domu Šaulića, Goca i deca skrhani od bola
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

kralj narodne muzike nastradao u nesreći u nemačkoj

PRESTALO JE DA KUCA VELIKO SRCE, UTIHNUO JE NAJLEPŠI GLAS: Tuga u domu Šaulića, Goca i deca skrhani od bola

Stars -

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

Nakon tragične vesti oglasila se i porodica nastradalog pevača i potvrdila da je utihnuo najlepši glas regiona.

"Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da je danas prestalo da kuca veliko srce i da je utihnuo najlepši glas regiona kada nas je napustio suprug, otac, deda, kum i prijatelj Šaban Šaulić. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umetnik, neponovljivi pevač ali pre svega divan čovek! Porodica Šaulić se zahvaljuje svima na izrazima saučešća i molimo javnost da i u ovim tepkim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana", piše u saopštenju porodice Šaulić.

Podsetimo, kako se nezvanično saznaje, Šaban je automobilom krenuo na aerodrom kada se nesreća dogodila. Automobilom nije upravljao on, već je imao vozača. Sa njim je bio i njegov kum koji je takođe povređen.

Kako nemački mediji javljaju, pijani vozač automobila marke "mazda" zakucao se u njegov automobil. Prema nezvaničnim informacijama vozač nije imao dozvolu. Iako su lekari dali sve od sebe da spasu kralja narodne muzike, nisu uspeli.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track