JUTROS ME JE, BRATE, PROBUDILA VEST O TVOJOJ SMRTI... Dragan Šaulić još u neverici zbog smrti Šabana: Verovao sam da OPET PLASIRAJU LAŽI! Tuga!
Foto: Stefan Jokić

ne veruje

JUTROS ME JE, BRATE, PROBUDILA VEST O TVOJOJ SMRTI... Dragan Šaulić još u neverici zbog smrti Šabana: Verovao sam da OPET PLASIRAJU LAŽI! Tuga!

Stars -

Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj prethodne noći. Dragan Šaulić oprostio se na najpotresniji način preko svog Fejsbuk profila.

"Jutros me je vest o tvojoj smrti brate teško pogodila. Još ne mogu da verujem, kažem sebi nije to istina, opet po ko zna koji put ,plasiraju laž o tebi, ali ovaj put je istina, neka ti je laka zemlja , ostavio si mnogo narodu pesama u amanet da se pevaju, tvoje pevanje je bogom dato, jedinstveno to ne može svako, ti si bio jedinstven, tvoje glasovne mogućnosti su od boga data, uz tvoje pesme su odrastale mnoge generacije i odrastaće, brate neka ti je laka zemlja...

foto: Printscreen Fb

Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj prethodne noći. Zvezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao. Spasilačke ekipe o nesreći su obaveštene u 6.50 časova ujutru.

Preme nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Foto: Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track