ONI SU POSLEDNJI VIDELI ŠABANA ŠAULIĆA ŽIVOG: Zajedno su krenuli na aerodrom, a jedan od njih je u TEŠKOM STANJU
Foto: Printscreen

Velika nesreća

ONI SU POSLEDNJI VIDELI ŠABANA ŠAULIĆA ŽIVOG: Zajedno su krenuli na aerodrom, a jedan od njih je u TEŠKOM STANJU

Stars -

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Prema nezvaničnim informacijama, oni su posle nastupa u Nemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Diseldorfa negde oko četiri ujutru, gde je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Na delu puta gde su se održavali radovi, došlo je do sudara dva putnička vozila, a od posledica saobraćajne nesreće izašla je ekipa hitne pomoći i na licu mesta započeli reanimaciju.

Za putničkim vozilo prema nezavničnim infomacijama, upravljao je Šabanov muzičar Mirsad Kerić, dok je na prednjem sedištu sedeo Šaban Šaulić, a na zadnjem Šabanov dugogodišnji prijatelj Boban.

Trenutno zdravstveno stanje kuma Šabana Šaulića, Bobana je dobro, dok je Mirsad Kerić životno ugrožen i lekari se bore za njegov život. Slobodan i Šaban Šaulić se druže već nekoliko decenija unazad, iz velikog prijateljstva postali su kumovi, a potom je sa Šabanom počeo da nastupa na brojnim koncertima.

- Bili su pozitivni, sve je super bilo. Taj što je izazvao udes, to je bilo na auto put gde su bili radovi, nije imao vizačku i pijan za volano. Još se bore za njegove. Oni su otišli u hotel i jutros us krenuli za put prema Diseldorfu, treblu su stignu na avion - rekao je Bogdan Markota za "Blic", vlasnik kluba u kom su nastupali sinoć.

Kurir.rsw/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track