ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SVOJ PRVI NASTUP U ŽIVOTU IMALA JE SA ŠABANOM ŠAULIĆEM: Trudna Prija raznežila sve rečima koje je uputila POKOJNOJ LEGENDI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

neutešna

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SVOJ PRVI NASTUP U ŽIVOTU IMALA JE SA ŠABANOM ŠAULIĆEM: Trudna Prija raznežila sve rečima koje je uputila POKOJNOJ LEGENDI! (FOTO)

Stars -

Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Zvezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Aleksandra Prijović oprostila se od Šabana Šaulića emotivnim rečima, a sve to objavila na svom Instagramu.

"Dragi moj Šabane, za mene ste oduvek bili najveći i najbolji i to ste znali. Moj uzor, čovek sa velikim srcem i neverovatnom emocijom. Imala sam tu sreću da zivim u vreme Šabana Šaulića, da Vas upoznam, da pričam sa Vama, da pevamo zajedno, da svoj prvi nastup kao mala devojčica imam upravo sa Vama... Danas ste otišli na neko drugo mesto, ali ćete zauvek ostati u mom srcu i nikada Vas neću zaboraviti! Hvala na svakoj lepoj reci, svakom savetu, svakom osmehu, svakoj pesmi i uspomeni. Večna Vam slava! Iskreno saučešće porodici Šaulić", napisala je trudna Prija na svom Instagramu profilu.

Da ih je voleo i kao decu, ali i gledao kako odrastaju i postaju ljudi, svedoči i Šabanova čestitka Aleksandri i Filipu na dan njihovog venčanja, 21. juna 2018. godine, kada im je javno putem svog Instagrama sam kralj narodne muzike poželeo neizmerlju sreću u zajedničkom životu.

"Znam ih oboje otkad su bili mali... A danas oni svoju veliku ljubav krunišu brakom! Aleksandra i Filipe, zelim da vas samo sreća prati na zajedničkom putu, da se uvek volite kao danas i da vam svaki novi dan donese novu radost. Srećno venčanje, draga deco!", napisao je Šaban tada na svom profilu na društvenoj mreži.

Preme nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track