Najnovije vesti

NAJTEŽA JE MUŠKA SUZA!  BOSANAC SE RASPLAKAO UŽIVO U EMISIJI: Nije mogao da zaustavi suze, REČ MU ZASTALA U GRLU, a onda OBJASNIO kakva je GROMADA od čoveka bio Šaban Šaulić (VIDEO)
Foto: Printscreen Prva, Damir Dervišagić

NEDA I MERIMA NEutešne

NAJTEŽA JE MUŠKA SUZA! BOSANAC SE RASPLAKAO UŽIVO U EMISIJI: Nije mogao da zaustavi suze, REČ MU ZASTALA U GRLU, a onda OBJASNIO kakva je GROMADA od čoveka bio Šaban Šaulić (VIDEO)

Stars
10:51h

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo tako što je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić, a kolege su još u neverici.

Bosanac, Neda Ukraden i Merima Njegomir nisu mogli da progovore od suza koje su gutali i svaki put kada bi spomenuli ime Šabana Šaulića morali su da stanu.  

foto: Pritnscreen/Prva TV

"Dosta sam sarađivao sa Šabanom i teško mi je. Izvinite", jedva je rekao Bosanac, a onda je podsetio kakva je muzička gromada bio. 

"On je bio konstanta pevačka, on je bio toliko raskošan u svom glasu da je bila čast i privilegija nešto snimiti sa njim. Njegov glas, izgovor teksta, interpretacija, on je imao nešto najbrilijantnije što nije imao nijedan pevač niti će. Kad slušate na radiju muziku, ide jedna, druga, treća i kad se krene Šaban, zvučnici prorade", rekao je Bosanac. 

Neda Ukraden, uplakana, podsetila je da su pevači mnogo radili i često bili na točkovima.  

"Mi smo radnici treće smene i ako si 120 kilometara oko kuće ti misliš da si tu na pragu, da budeš sa svojom decom. Niko nije od besa krenuo da se vozika rano ujutro. Duboko saučešće izjavljujem Goci, Ildi, Mihajlu, njihovim unucim. Ja sam ovu vest juče doživela vozeći. Vozila sam se iz Slovenije, sama. I sama sam vozila. Sama vozim jer ne mogu da se opustim kad me neko vozi. Koliko jenjih pogimulo tako što ih je neko vozio. Želiš da uhvatiš prvi avion da dođeš kući. Ali hoću da kažem osim što je bio vanserijski pevač. Mi smo svi više manje muzikalni, ali on je bio vanserijski, a sa tim glasom. On nikad niste ćuli da on falšira. šaban je bio jako skroman čovek. On je bio toliko popularan, on je iz narada i kad bi on izašao to bi bio lom", rekla je Neda.

foto: Pritnscreen/Prva TV

"Nisam verovala da je to moguće. Nikada niko nije mogao da veruje da se to može Šabanu da se desi. Sve najveće hitove on je napisao. On je bio tako, bio je skroman, neponovljiv. Svi žure kući. Niko neće da legne, svi hoće da dođu kući. Koga ćeš da sreteneš u tim jutarnjim satima nego pijane, koji ide iz kafane i da ubije takvog jednog čoveka. Bio je jedinstven, nikoga nije imitirao, bio je poseban", jedva je rekla Merima Negomir.

foto: Printscreen Prva, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Printscreen/Prva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...