AMAN, ČOVEČE! POLAKO, SMIRI SE! I OVAKO SAM ISTRAUMIRAN! Šaban Šaulić nije voleo bahate vozače, a jedan takav ga je U SMRT OTERAO! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

jezivo

AMAN, ČOVEČE! POLAKO, SMIRI SE! I OVAKO SAM ISTRAUMIRAN! Šaban Šaulić nije voleo bahate vozače, a jedan takav ga je U SMRT OTERAO! (VIDEO)

Stars -

Šaban Šaulić poginuo je u nedelju rano ujutro saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj u okolini Bilefelda, kod mesta Gitersloh. Do saobraćajne nesreće došlo je usled sudara dva automobila. Nemački državljanin koji je vozio pijan i bez vozačke dozvole automobil marke "Mazda", udario je automobil "Seat" u kom su se nalazili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Bobi Stojadinović.

Od siline udarca su oba vozača izgubila kontrolu i automobil u kom se nalazio Šaulić udario je u zaštitnu ogradu. Šaban je sedeo na suvozačevom mestu. Prevezen je u bolnicu gde je preminuo.

Mirsad Kerić se bori za život, dok je Slobodan Stojanović, Šabanov kum svestan.

Šaban je, inače, bio narodski čovek. Uživao je u svojoj vikendici u Krčedinu, gde je pecao i punio baterije. Nikada nije voleo da se hvalisa i preterano eksponira, a najviše od svega nije voleo bahatu vožnju, od koje je na žalost tragično nastradao.

"Ubija me putovanje, avion rano ujutro, a to gde pevam bude udaljeno 200 kilometara. A kad sletim, onda me sačeka neka budala koja se, s oproštenjem, guziči što ima jak auto i krene po gasu. Aman, čoveče, pusti, polako, smiri se, iovako sam istraumiran! Klinci voze Šabana, pa da se pokažu, a kad vidim 200 na sat, sto šlogova me strefi... Stignem u hotel neispavan, istraumiran, oči ovolike, neće san na oči, pa idem u salu da pevam izmrcvaren. Nema veze to s mojim godinama, iako ih bogami sve teže nosim, ni s pevanjem, čini mi se da sad najbolje pevam", pričao je svojevremeno Šaban Šaulić.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track