Najnovije vesti

PIJANI NEMAC ODGOVARAĆE ZA DVOSTRUKO UBISTVO: Policija već podnela krivičnu prijavu zbog pogibije Šabana Šaulića i Mirsada Kerića!
Foto: Pritnscreen/Neue Westfälische, Instagram

NOVE INFORMACIJE

PIJANI NEMAC ODGOVARAĆE ZA DVOSTRUKO UBISTVO: Policija već podnela krivičnu prijavu zbog pogibije Šabana Šaulića i Mirsada Kerića!

Stars

Pevač Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a protiv nemačkog državljanina koji je učestvovao u udesu podneta prijava za ubistvo dve osobe.

foto: Pritnscreen/Neue Westfälische

Šaban Šaulić je u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je danas da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život juče izgubio Šaban.

"Protiv vozača koji je vozio automobil koji se zakucao u onaj u kojem je bio Šaulić podneta je službena krivična prijava", istakao je izvor upućen u zvaničnu istragu, pa dodao:

"Tereti se za ubistvo jer su preminule dve osobe. Državni tužilac je preuzeo slučaj.

foto: Printscreen

Podsetimo, Šaban je helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen. Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost nije preživeo.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova.

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

foto: Dragan Kadić, westfalen-blatt.de

Kurir.rs/Blic, Foto: Pritnscreen/Neue Westfälische, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...