OPRAŠTANJE OD MUZIČKE LEGENDE

U DOMU TUGE NA DEDINJU SABLASNO TIHO: Mihajlova verenica i kuma Dejana ne odvajaju se od Šabanove udovice i ćerke! (KURIR TV)

Stars -

Šaban Šaulić, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, biće sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana pored glumačke legende Nebojše Glogovca u petak ili ponedeljak.

Dejana Paunović provela je jutro sa kumom Danijelom, Mihajlovom vrenicom, a posle oko 3 sata napustila je kuću na Dedinju.

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

Prijatelji već četvrti dan dolaze u dom Šaulića na Dedinju da izjave saučešće neutešnoj Goci i Ildi, koje su ostale u Beogradu, pored ostalih članova porodica, dok su ćerka Sanela i sin Mihajlo otišli po telo pokojnog oca nastradalog u Nemačkoj.

Ilda je stalno uz majku, uplakana i bleda. A ona je sa velikim naočarima uravo utrčala u kuću.

1 / 4 Foto: Sonja Spasić

Supruga Goca i mlađa ćerka Ilda ne izlaze iz porodične kuće na Dedinju, gok su sin Mihajlo i najstarija Sanela u Nemačkoj, gde su u utorak, posle dva dana, identifikovali telo oca.

Mihajlova verenica Danijela i kuma Dejana Paunović prve su rano jutros stigle u dom Šaulića. Danijela je sa dnevnom štampom u rukama i sva u crnini nemo ušla u kuću, dok je Dejana na kapiju ušla uzdišući.

1 / 10 Foto: Sonja Spasić

Dejana svakodnevno dolazi kako bi bila uteha kumi Ildi, kojoj je smrt oca teško pala.

Od nedelje, kada je kralj narodne muzike stradao, veliki broj kolega, prijatelja i rodbine dolazi i izjavljuje saučešće.

Kurir.rs/M. T/Foto Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track