Najnovije vesti

ISPLIVALI NOVI DETALJI O  TURČINU KOJI JE PRESUDIO KRALJU PESME: Pijani Alsin (35) ukrao mazdu, zakucao se brzinom 180 km/h i UBIO Šabana Šaulića... (VIDEO)
Foto: Printscreen, Facebook

NIJE IMAO NI VOZAČKU

ISPLIVALI NOVI DETALJI O TURČINU KOJI JE PRESUDIO KRALJU PESME: Pijani Alsin (35) ukrao mazdu, zakucao se brzinom 180 km/h i UBIO Šabana Šaulića... (VIDEO)

Stars

Alsin Levent, Turčin koji je lišio života Šabana Šaulića svojom nenormalnom vožnjom, bio je lažno prijavljen na jednoj adresi u Bilefeldu, a automobil kojim je udario našeg pevača moguće da je čak bio u ukraden te kobne večeri.

- Dosadašnji tok istrage je pokazao da Alsin Levent, 35-godišnji državljanin Turske, nema prebivalište u Nemačkoj! Policija je bila na adresi na kojoj je bio navodno prijavljen, ali ispostavilo se da je reč o lažnoj adresi. On tamo nije boravio, tako da je odmah započeta istraga kako bi se utvrdilo gde je on uopšte živeo - objašnjava nam detalje jedna novinarka jednog lokalnog lista.

foto: Printscreen westfallen-blatt.de, Dragana Udovičić


Policija je započela istragu o vozilu kojim je usmrćen Šaban.

- Definitivno je jasno da automobil nije bio njegov. Policija je odmah pokrenula istragu o poreklu automobila i kako je došlo do toga da ovaj Turčin dođe do te „mazde“. Postoji mogućnost da je vozilo ukradeno, a definitivna potvrda te sumnje dobiće se kada budu privedeni svi koji su vezani za ovo vozilo. Turčin nije imao nikakvu vozačku dozvolu. Ne samo nemačku nego ni tursku - otkrila je naša sagovornica iz Nemačke.

 

Prema izveštajima nemačke štampe Turčin je na auto-putu vozio 180 na sat kada se zakucao u automobil u kojem je bio Šaban. 

 

 

Levent je u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima prebačen iz bolnice u policiju:

- Sada se nalazi u pritvoru. U bolnici je bio pod nadzorom policije i čim je završeno lečenje, odveden je na ispitivanje i određeno mu je policijsko zadržavanje.

 

Podsetimo, ranije je objavljeno da se Levent tereti za teško ubistvo u saobraćaju. Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. Zanimljivo je i da „mazda“ kojom je 35-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je Vestfalen blat. Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo „seata“ u kom su bili Šaulić, Kerić i Boban Stojadinović, koji je prošao s nekoliko preloma rebara.

foto: Printscreen Facebook


 


NAŠI MOLE NEMCE

DAJTE NAM MESTO DA POLOŽIMO CVEĆE


Srbi, ali i Hrvati, Bosanci i Bugari iz Diseldorfa traže od lokalnih vlasti da im se omogući pristup mestu nesreće ili da dobiju neku drugu lokaciju gde bi mogli da dođu i odaju počast velikom pevaču. Brojni zahtevi ljudi sa ovih prostora našli su se na Fejbsuku, ali i sajtu grada, policije...
Pošto je mesto nesreće na auto-putu, teško je verovati da je tamo moguće odati počast Šauliću, pa će verovatno biti pronađena druga lokacija.

Kurir.rs/Miloš Bjelinić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...