LJUDI, AKO ŽELITE DA UMREM NA BINI... Pevačica otvorila dušu, ovako je Šaban govorio kada su poslednji put nastupali zajedno!
Foto: Vladimir Šporčić

TUŽNO

LJUDI, AKO ŽELITE DA UMREM NA BINI... Pevačica otvorila dušu, ovako je Šaban govorio kada su poslednji put nastupali zajedno!

Stars -

Pevačica Mari Jana je priliku da pre nekoliko meseci peva u Cirihu zajedno sa Šabanom Šaulićem.

Ona je za otkrila da se kralj narodne muzike još tada žalio da mu nije dobro.

"Šaban je pevao svoj blok od sat vremena i napravio je odličnu atmosferu. I gazda i menadžeri su bili oduševljeni i nakon njegovog bloka su ga molili da peva još malo. Međutim, njemu nije bilo dobro. Govorio je tada: "Ljudi, stvarno ne mogu više. Ako želite da vam umrem na bini, onda ću izađi još da pevam." , otkrila je Mari Jana i dodala:

foto: Kurir, Dragana Udovičić

"Već tada sam videla da njemu nije dobro i verovatno su ga i mnogi drugi tako pritiskali, a nisu bili svesni da je on ipak bio čovek u godinama i da on ima zdravstvene problem."

Ona je ispričala da joj je kralj narodne muzike ostao u veoma lepom sećanju:

"Tada kada smo radili zajedno, on je meni pružio podršku i pomogao mi je da savladam tremu. Bio je jako kolegijalan i nije bio ni malo sujetan. Nikada neću zaboraviti to kako se on poneo prema meni kada smo zajedno radili", rekla je Mari Jana na kraju razgovora.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Espreso, Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track