TUGA PREGOLEMA

OČAJNA SAM, ŠABANE... ZAŠTO OVAKO?! Oni nisu hteli da sviraju kralju NE PLAČI DUŠO, ali porodica je insistirala! Jedva su izdržali! (KURIR TV)

Stars -

Šaban Šaulić ispraćen je na večni počinak danas u 15 sati u Aleji zaslužnih građana. Brojni prijatelji, članovi porodice, kolege ali i građani došli su da mu upute poslednje zbogom. Tokom spuštanja kovčega, čula se pesma "Ne plači dušo", koju je kralj narodne muzike svojevremeno posvetio svojoj voljenoj Gordani.

1 / 10 Foto: Vladimir Šporčić

Miši Mijatoviću to je veoma teško palo.

foto: Sonja Spasić

"Katastrofa... 'Ne plači dušo', uz tu pesmu ću ga ispratiti. Valjda ćemo izdržati... Dugo smo se opirali, ali oni su insistirali. Mogu samo da zamislim kako će to da bude i nama a posebno familiji, deci, ali oni su insistirali da to odsviramo", izjavio je vidno potreseni Miša, koji se jedva suzdržao da ne zaplače.

"Šta da kažem... tužna sam, očajna. Nije rebalo ovako da se završi. On to stvarno nije zaslužio. Pamtiću ga kao divnog, skromnog, nasmejanog čoveka. Pre nego što se to desilo mi smo bili zajedno na aerodromu, smejali se... Sve najnormalnije. Niko nije slutio da će se tako nešto desiti. Očajna sam, ljuta i besna", izjavila je Dara.

"Uvek mi je govorio - moja bubice, samo ti teraj svoje. To ću, eto, pamtiti", rekla je Dara Bubamara, koja je pogled krila ispod velikih crnih naočara.

foto: Marija Dejanović

"Njegov prvi nastup u Parizu je bio nesvakidašnji. Kada je on zapevao sedamdesetih godina svi smo istrčali. Samo da vidimo ko peva i šta se dešava", prisetila se Nada Obrić vremena kada je pevala sa Šabanom.

foto: Damir Dervišagić

"Ne postoje reči da ublaže tugu, ali je on svojim životom i radom dirnuo toliko ljudi. U ime porodice, želim da vam izrazim veliku zahvalnost. Sada vas molim da u miru poslednji put ispratimo našeg Šabana", rekao je Šabanov PR Goran Jovanović, pa je sanduk pevača unet u kola.

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković, Sonja Spasić, Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track