ŠABANOV IMENJAK DOŠAO ČAK IZ HRVATSKE DA ISPOŠTUJE KRALJA: Pitali su me da li ću promeniti ime, a JA SAM OD MALENA SAMO JEDNO PRIČAO (FOTO)
Foto: Printscreen

otkrivamo

ŠABANOV IMENJAK DOŠAO ČAK IZ HRVATSKE DA ISPOŠTUJE KRALJA: Pitali su me da li ću promeniti ime, a JA SAM OD MALENA SAMO JEDNO PRIČAO (FOTO)

Stars -

Šaban Šaulić ostaće upamćen po pesmama zauvek, ali jedan čovek iz Hrvatske ponosno nosi njegovo ime, a kako je sam izjavio, od malena se ponosno govori da je ime dobio po neprikosnovenom kralju narodne muzike.

Šaban Oršoš je prisustvovao svim Šabanovim koncertima u Hrvatskoj, a sada je došao u Srbiju kako bi ispratio svog idola kako dolikuje na večni počinak. Pored mnogobrojnih ljudi koji su došli, Oršoš je nikada neće zaboraviti imenjaka, a onda je ispričao svoju priču.

- On je bio naš kralj muzike. Moj tata je obožavao Šabana Šaulića i po njemu sam dobio ime. Od rođenja nisam menjao ime. Ime Šaban sam dobio od malena. Jako smo ga cenili i poštovali kao kralja narodne muzike. Bili smo na svakom njegovom koncertu u Hrvatskoj - rekao Oršoš.

Mnogi su ga pitali da li će promeniti ime, ali on ga je ponosno nosio čitav svoj život.

- Kada me pitaju kako se zovem, kažem ime sam dobio po Šabanu Šauliću. Neću, ponosan sam, jer je čovek bio velikan, legenda - ispričao je Šaban-

Šabanov imenjak izdvojio je i pevačevu omiljenu pesmu.

- Odlazim, odlazim, ruši se sve - kaže on.

foto: Printscreen Facebook

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track