ZAVIST JE POSTALA BOLEST U SRBIJI: Sanja Marinković iskreno o estradi, pravim prijateljima, negativnim komentarima, ali i LJUBAVI!
Foto: Ana Paunković

INTERVJU

ZAVIST JE POSTALA BOLEST U SRBIJI: Sanja Marinković iskreno o estradi, pravim prijateljima, negativnim komentarima, ali i LJUBAVI!

Stars -

Sanja Marinković progovorila je o estradi, prijateljima, zavisti, ali i o svom privatnom životu.

Voditeljka je priznala da je sve više je licemerja na javnoj sceni i onih koji sede jedni preko puta drugih, gledaju se u oči, a lažu. Ona smatra da su joj pravi prijatelji uvek oslonac, a jedna od njih je i Vesna Dedić, sa kojom se druži već skoro 20 godina.

Marinkovićeva smatra da je zavist bukvalno postala "bolest" u našoj zemlji.

foto: Marina Lopičić

"Zavist je, nažalost, postala bolest broj jedan u Srbiji. Najveći uzroci depresije među ženama jesu pohlepa, ljubomora, zavist i žudnja za novcem i moći. Nemojte da vas tuđ uspeh boli već da vas motiviše. Volim da za uspešnije i pametnije od mene kažem da su na uzornom nivou a ne na zavidnom. U Srbiji je postalo najbitnije koliko trošiš ili koliko drugi troše na tebe, a ne kako si zaradio i koja si priznanja zaslužio", rekla je ona za "Svet" i objasnila kako se bori protiv negativnih komentara.

"Trudim se da pojačam aplauze, utišam kritike i loše komentare, da budem manje samokritična, da zavolim sebe, jer svaka žena, bila majka, baka, novinarka, ćerka, pevačica, ima veliko srce i još veću dušu. Žene u Srbiji imaju jedinstvenu snagu jer moraju celog života da se bore, ali nažalost, premorene su od obaveza, požrtvovanosti i očekivanja drugih", rekla je voditeljka.

foto: Damir Dervišagić

Mnogi hvale Sanjin prirodni seksepil, pa je objasnila da ne "robuje" kalorijama, ali da sebi stalno postavlja nove izazove. Tako je otkrila da pored proteinskih napitaka, trenira tri puta sedmično, radi jogu i stalno se trudi da uvede neki novi sport.

Sanja je otkrila i da li veruje u ljubav.

"Život svake žene obeleže i prave i promašene ljubavi i nije lako danas sačuvati ljubav od svih iskušenja. Spadam u one žene koje se strašno zaljubljuju u muškarce koji im čine život lepšim i biram ih po meri moje duše. Volim da kažem svojim prijateljicama koje nemaju partnere da sačekaju nekoga sa kim mogu da budu bliske umesto da brzo i lako prodaju svoju slobodu i pristaju na manje od onoga što žele u životu", izjavila je za kraj Marinkovićeva.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Svet, Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja