Najnovije vesti

GOCA KRIVI SEBE ZA ŠABANOVU SMRT: Udovica pokojnog pevača misli da bi sve bilo drugačije da je OVAKO postupila dok je Šaulić bio živ!
Foto: Nemanja Nikolić

NEUTEŠNA

GOCA KRIVI SEBE ZA ŠABANOVU SMRT: Udovica pokojnog pevača misli da bi sve bilo drugačije da je OVAKO postupila dok je Šaulić bio živ!

Stars

Goca Šaulić, udovica pokojnog Šabana, krivi sebe za njegovu smrt, s obzirom na to da mu nije zabranila da toliko putuje i nastupa.

Šaban Šaulić izgubio je život 17. februara nakon teške saobraćajne nesreće, a Goca danima ne može da se smiri i pije lekove. Ilda, Mihajlo i Sanela s druge strane imaju svoje porodice, pa u teškom bolu nisu sami, dok je Goca izgubila muža sa kojim je provela više od 40 godina.

foto: Damir Dervišagić

"Ona ima promene ponašanja. Od one u kojoj ponavlja da je Šaban na putu i da će doći svaki čas i da će je nazvati telefonom, do one druge u kojoj potpuno svesna ponavlja kako je ona kriva za njegovu smrt te kako je trebala da mu zabrani da otputuje u Nemačku", priča izvor blizak porodici.

Šaban je mnogo radio, a posao nikada nije odbijao, jer je svojim sinovima i unucima želeo da obezbedi lep život. Goca misli da bi je on poslušao, samo da mu je na vreme zabranila i da ga nije toliko podržavala.

foto: Nemanja Nikolić

Porodica Šaulić je nakon sahrane otišla sa prijateljima i jedan restoran, gde su bili najbliži prijatelji i kolege.

"Iz restrorana su svi skupa otišli sa porodicom u dom preminulog pevača, gde su do 3 sata iza ponoći evocirali uspomene na njega, na druženje sa njim, gledali su slike, prisećali se zajedničkih momentata... Bilo je jako emotivno i tužno", kaže jedan od prijatelja koji je tome prisustvovao.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Alo, Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...