KAKVU REAKCIJU HOĆETE? ŠTO DALJE OD MENE! Kija Kockar pobesnela zbog jednog pitanja, ovo je uopšte NE DOTIČE!
Foto: Printscreen/Instagram

DOSADILO JOJ

KAKVU REAKCIJU HOĆETE? ŠTO DALJE OD MENE! Kija Kockar pobesnela zbog jednog pitanja, ovo je uopšte NE DOTIČE!

Stars -

Kristina Kija Kockar odgovorila je na nekoliko pitanja, ali jedno ju je posebno iznerviralo.

Pobednicu rijalitija više ne zanima šta se dešava sa Lunom Đogani, jer ona više nije deo njenog života. Ona je bila sa njenim bivšim mužem Slobom Radanovićem, a kako Kija kaže, njena nova veza sa Markom Miljkovićem nju ne interesuje.

"Bila je sa mojim bivšim mužem, sada nije ni sa kim ko je moj. Nije mi rođaka, niti drugarica, niti bilo šta da ja nju komentarišem. Ne zanima me devojka uopšte. Što dalje od mene", pobesnela je Kija na pomen Lune.

foto: Printscreen Pink TV

Sa Slobom nije više u kontaktu, iako su imali zajednički nastup, a otkrila je i da je imala problem sa mobilnim telefonom.

"Telefon mi se pokvario. Ne znam šta mu se desilo, samo je prestao da radi. Izgubila sam sve slike, poruke, sve što sam imala. Ako se neko uplašio da imam nečije poruke ili slike protiv njih sada možete mirno da spavate. Hvala bogu, kontakti su mi ostali, to mi je najvažnije", izjavila je Kockareva.

Kija je takođe stavila zanimljivu "Instagram priču, a svi se pitaju kome je posvetila ovu poruku:

"Mnogi imaju sreće što ja nisam kvarna osoba, ali to što nisam kvarna ne znači da sam glupa i naivna, i da ne bih mogla da vas zgazim kao crve sa dve rečenice. Ali, to vas ne bi postidelo jer za vas važi: "Čega se pametan stidi, ljakse se ponosi", poručila je Kockareva.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track