Najnovije vesti

LIČNO SAM ODVEZAO ŠABANA U BILEFELD: Posle menadžera, oglasio se još jedan SVEDOK! Tvrdi da zna šta se desilo veče pre VELIKE TRAGEDIJE!
Foto: Printscreen/Facebook

novi detalj kobne večeri

LIČNO SAM ODVEZAO ŠABANA U BILEFELD: Posle menadžera, oglasio se još jedan SVEDOK! Tvrdi da zna šta se desilo veče pre VELIKE TRAGEDIJE!

Stars

Porodica pokojnog Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajki pre sedam dana u blizini nemačkog grada Bilefelda, ogorčena je i ljuta na menadžera Sabita Derviševića, jer je po usmenom dogovoru trebalo da obezbedi prevoz Šauliću. Sada se i on oglasio sa tvrdnjama kako on nije kriv.

 

foto: Damir Dervišagić

Sabit ističe da Šabanova udovica Goca zna o čemu se radi, kao i da su oni bili jedini šefovi ekipe koja je išla na nastup. On je istakao kako mnoge stvari zna, ali da nije red da o njima govori sada nakon što je Šaban poginuo.

 

"Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio", izjavio je Sabit za "Telegraf".

 

foto: Privantna arhiva

Izvesni Michael Bulić oglasio se na Fejsbuku i istakao da lično je odvezao Šabana i njegovog kuma Slobodana Stojadinovića za Bilefeld.

 

"Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da če spavati u hotelu u Bilefeldu, a ne u Dizeldorfu u hotelu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša, niti ja koji sam ga trebao vratiti. Sama Šabanova odluka", piše u komentaru.

 

foto: Printscreen/Facebook

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...