MOGLA JE DA BUDE FLOJDOVA SENKA! Suzana Mančić ovo nikada neće prežaliti: Evo zašto je odbila ulogu NEKOLIKO DANA pre početka snimanja!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Youtube

OBJASNILA

MOGLA JE DA BUDE FLOJDOVA SENKA! Suzana Mančić ovo nikada neće prežaliti: Evo zašto je odbila ulogu NEKOLIKO DANA pre početka snimanja!

Stars -

Suzana Mančić vratila je scenario i odbila ulogu Flojdove Senke samo nekoliko dana pre početka snimanja "Nacionalne klase". Voditeljka i danas žali što se nije pojavila u kadru kraj slavnog Gage Nikolića.

foto: Zorana Jevtić

Kako kaže, da je nastavila "tim putem" do sada bi imala 40, 50 filmova i bila bi glumica! To je bio poslednji put da je dozvolila da muškarci odlučuju o njenoj sudbini.

"Scena u kojoj je trebalo da se pojavim odigrala se u javnom toaletu gde mi Gaga prilazi i zakazuje sastanak. U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom na Akademiji dramskih umetnosti koji mi je rekao: 'E, pa fino! Ljudi će te se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu'. Poljuljao je moje samopouzdanje jer sam bila vrlo mlada i, naravno, odbila sam ulogu što nikad nisam prežalila. Ulogu je umesto mene odigrala Maja, a film je bio veliki hit i nakon toga više nikad nisam dozvolila da muškarci odlučuju o mojoj sudbini", otkrila je Suzana.

Flojdovu devojku Senku na kraju je igrala Maja Lalević.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track