LETELO PERJE

KIJA KOCKAR POKAZALA ZUBE! OŠTRO ODGOVORILA NA PROZIVKE: Plati pa se klati, kompleksašice! ALO, NEMOJ SAD SVE DA UZMEM! (VIDEO)

Stars -

Kristini Kiji Kockar bivša Ministarka Edita izgleda je baš stala na žulj, kada je na Instagramu ponovila snimak na kojem nosi crvenu periku. Ona je to uradila mnogo pre nego što se pojavio spot za "Amorovu strelu", u kojem Kija takođe nosi periku ove boje.

"Bila ova perika nekad dobar fazon... dok nije prestala da bude", potpisala je Edita objavu.

foto: Instagram screenshot

Tim povodom, Kockareva je naširoko objasnila koliko ne voli kada se događaju ovakve stvari.

"Plati pa se klati. Kaže se u narodu tako. Da li je bitno ko je nosio kada periku i da li je realno da ste toliki kompleksi? Hoćeš da budeš samo ti - kupi. Sve što sam ja nosila, slobodno svako može da nosi, kao da je bitno. Spustite se malo na zemlju. Svako to nosi na svoj način. Ja znam kako ću ja to nositi. Kao i komad garderobe. I tripovanje, i to od ljudi sa društvenih mreža, kao obučeš jednom nešto i više ne možeš..."

foto: Instagram screenshot

"Alo, kako ću ja da idem majci pred oči sa takvim stavom koja ima 250evra platu! Kompleksašice razne na estradi, nemoj sad da uzmem sve perike i silikam moju babu u njima", poručila je ona uz emotikon koji plače od smeha, pa oznake "moja baba je to bolje nosila", poručila je Kija.

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track