Najnovije vesti

MIU BORISAVLJEVIĆ OPLJAČKALI U BEČU, A ONDA I U BEOGRADU! Pevačicu 3 MOMKA ispratila do zgrade u kojoj živi: Napali je i čupali! JEZIVO!
Foto: Damir Dervišagić

DRAMA

MIU BORISAVLJEVIĆ OPLJAČKALI U BEČU, A ONDA I U BEOGRADU! Pevačicu 3 MOMKA ispratila do zgrade u kojoj živi: Napali je i čupali! JEZIVO!

Stars

Mia Borisavljević proživela je dramu tokom snimanja spota u Austriji, a onda i po povratku u srpsku prestonicu, kada su je tri nepoznata mladića ispratila do zgrade u kojoj živi a zatim i napala.  

Međutim, ni najmanje se nisu nadali da će im uzvratiti udarac! Pošto ih je bukvalno locirala uz pomoć telefona koji su joj uzeli, videli su se i na sudu.

"Pratila su me tri momka od Ateljea 212 do kuće. Onda su ušli u moju zgradu, napali me i počupali. Najsmešnije je to da, kada me je napadač počupao za kosu, da mi je otpala nadogradnja i njemu je ostala u rukama, tako da se on više uplašio nego ja. Ja sam mu dala i pare i telefon. Posle smo ih veoma brzo našli, jer je meni bio nov telefon, sačuvani su bili svi podaci i brzo smo ih locirali. Sada mi je sve ovo smešno, naravno tada nije bilo, ali kada se setim da mu je ostao umetak u ruci, on je bio više uplašen nego ja. Ja sam bila pribrana i dala im novčanik i pare. Oni su bili klinci, imali su 18, 19 godina kada smo se videli na sudu. A za ovaj peh u Austriji, to je ipak naša greška, mi smo na ulici snimali spot. To je bilo u nekom ćošku i trebalo je neko da čuva te stvari. Najbitnije je da tu nije bio pasoš i lična dokumenta, a uostalom, kradljivcima samo trebaju pare", zaključila je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...