Najnovije vesti

STOP NASILJU U PORODICI

LUKA LAZUKIĆ RASPOLOŽEN STIGAO U SUD: IT stručnjak tvrdi da NIJE tukao NATAŠU! Evo čime osporava izveštaj lekara iz Urgentnog centra! (KURIR TV)

Stars

Bivši suprig Nataše Bekvalac Luka Lazukić stigao je u Prvi osnovni sud u pratnji advokata gde je nastavljeno suđenje IT stručnjaku za porodično nasilje. 

Lazukić je došao raspoložen u sud, dok Bekvalčeva ne mora da prisustvuje suđenju, pa se pojavio samo njen advokat. 

Advokatski tim IT stručnjaka pokušava da ospori izveštaj lekara iz Urgentnog centra koji je pregledao Bekvalčevu pošto je zatražila medicinsku pomoć posle batina koje je dobila.

foto: Vladimir Šporčić

Prošlo ročište je prekinuto zbog uzavrelih strasti jer je Lazukićev tim tvrdio da je izveštaj lekara iz Urgentog centra krivotvoren. 

foto: Vladimir Šporčić

Naime, kako je ranije rekao sudski veštak Miloš Jančić, osporava se dokumentacija da se doktori Urgentnog centra nisu potpisali, da sami izveštaji nisu potpuno validni, da su specijalizanti potpisali izveštaj, a ne specijalisti, maltene da su krivotvorili izveštaj, a što nije tačno.

foto: Vladimir Šporčić

"Izveštaji nedvosmisleno govore da je bilo povreda. Pokušava se da se to ospori tako što, navodno, lekari nisu u potpunosti validno sačinili izveštaj. S moje strane, taj deo je odbranjen. Sad se insistira na fotodokumentaciji, koja je rađena u privatnoj režiji i koja nije mogla da bude uzeta u obzir, jer imate medicinsku dokumentaciju u predmetu, a fotografije nisu rađene u MUP-u. Odbrana u nedostatku drugih dokaza nameće fotografije, a na sudu je da li će to prihvatiti ili ne. Moj nalaz potvrđuje da je Nataša zadobila povrede šakom i šakom stisnutom u pesnicu", zaključio je prošli put veštak.

Advokat Nataše Bekvalac, Zoran Ateljević rekao je da je suđenje odloženo za 25. april da se odluči o dokaznim predlozima stranaka.

Kurir.rs/N.M, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...