ANA NIKOLIĆ NIKAD DEBLJA, A NIJE JOJ DOSTA! Konobaru,  spakuj za poneti! Ništa se ne baca kod pevačice! (EKSKLUZIVNI PAPARACO)
Foto: Kurir

apetit na nivou!

ANA NIKOLIĆ NIKAD DEBLJA, A NIJE JOJ DOSTA! Konobaru, spakuj za poneti! Ništa se ne baca kod pevačice! (EKSKLUZIVNI PAPARACO)

Stars -

Nek se nađe Pevačica i njena mama Miljana u restoranu nisu pojele cele porcije hrane, pa je pevačica tražila da joj se ostatak zapakuje

Ana Nikolić jedva je čekala toplije dane da izađe iz stana i vrati se starim dobrim navikama. Paparaco Kurira nedavno je zatekao pevačicu na ručku s mamom u jednom restoranu na Vračaru.

foto: Kurir

Ćerku Taru ostavila je dadilji na čuvanje kako bi sa mamom natenane proćaskala o ženskim temama, a uz to se dobro i najela. Međutim, Ana nije pojela celu porciju koju je poručila, pa je konobaru rekla da joj ostatak hrane spakuje da ponese. Možda da ima za kasnije ako ogladni, a možda da ponese svojoj devojčici ili kućnom ljubimcu, psu pomerancu. Ako je već platila, zašto da ne ponese. Ovo je dokaz da kod Ane nema ništa za bacanje.

foto: Kurir

Nakon razvoda od Stefana Đurića Raste, Nikolićeva je krenula sa zdravijom ishranom kako bi do leta sredila kilažu. U međuvremenu je viđena u prodavnicama zdrave hrane, kao i apotekama, a pošto svaka dijeta zahteva dosta vremena za šporetom, Ani je verovatno lakše i brže da se hrani po restoranima. Uz sve to, ima mamu koja joj u svako doba pravi društvo.

Moja mala sizika!???

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана

Pevačica se, inače, priklonila drugačijoj modi dok ne smrša, a ono što je našem foto-reporteru zapalo za oko je njen plašt koji redovno nosi. Osim što ga je imala nedavno u restoranu, ona se u istom pojavila prošle nedelje kada je išla da izjavi saučešće supruzi Šabana Šaulića Gordani.

foto: Sonja Spasić

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Kurir, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track