OBJASNILA

SPREMAM PROJU I PEČENJE, MALO MEZE, RUSKA: Ana Mihajlovski spremila ISPRAĆAJ za bivšeg muža, a sve zbog PLAVIH KOVERTI (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Ana Mihajlovski napravila je pravu pometnju na Instagramu kada je objavila video stori u kojem sa oduševljenjem priča o "plavim kovertama" i vraćanju vojnog roka.

"Ja spremam proju i pečenje, malo meze, ruska... Svašta će da bude tu! Pravim ispraćaj bivšem mužu... Vi kako 'te?", napisala je voditeljka, a zbog burnih komentara ona je rešila da objasni o čemu se tačno radi.

foto: Printscreen/Instagram

"Dobila sam danas informaciju da se vraća vojni rok. Svi muškarci koji nisu dslužili vojsku, a imaju više od 30 godina, dobiće poziv za vojne vežbe koje će trajati dva puta godišnje po 15 radnih dana. Tu informaciju je dalo, ako se ne varam, Ministarstvo odbrane. Zbog toga me je zvalo par zabrinutih prijatelja", objašnjavala je Ana.

"Ne znam za vas, ali ja pravim sarme, malo turšija, slatko... Zlu ne trebalo. Poenta je da šta god nam se dešava u životu da zadržimo pozitivan stav. Zato, vojska, puške u ruke, osmeh na lice i idemo da vežbamo!", zaključila je ona u video obraćanju.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track