TEA OTKRILA SVE DETALJE PRED ŠABANOVO KOBNU  VOŽNJU: Pokojni Mirsad celu noć nije popio ni kap alkohola, a svi su primetili ovu stvar osim mene! Evo zašto je njegova smrt bila SUDBINA (VIDEO)
Foto: Printscreen

SUDBINA

TEA OTKRILA SVE DETALJE PRED ŠABANOVO KOBNU VOŽNJU: Pokojni Mirsad celu noć nije popio ni kap alkohola, a svi su primetili ovu stvar osim mene! Evo zašto je njegova smrt bila SUDBINA (VIDEO)

Stars -

Tea Tairović, koja je poslednja nastupila sa Šabanom Šaulićem, samo nekoliko sati pre stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pevač tragično izgubio život, zajedno sa muzičarem Mirsadom Kerićem, progovorila je o poslednjim trenucima kralja narodne muzike.

"Naši muzičari su primetili da je mnogo žurio, a ja to nisam primetila. Primetila sam da je bio raspoložen i da je atmosfera bila odlična. Pre nastupa smo se šalili, vodili smo sasvim običan razgovor i ništa nije slutilo nesreći. Nekako mi se čini da je bilo suđeno, da stradate na takav način posle 50 godina karijere, posle 50 godina putovanja, pri tome vozio je Mirsad, koji nije popio ni kap alkohola, bila je sudbina", rekla je Tea.

"On nije pametovao iako je znao toliko toga. Hteo je da snimam spot u Krčedinu, valjda mu je tako bilo najlakše", prisetila se Tea jedne anegdote sa Šabanom.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track