Najnovije vesti

AZDEJKOVIĆ PORUČIO KUZMANČEVIĆU: Od Verice se nećeš ovajditi! Mogao si da budeš Karlova sponzoruša
Foto: Dragana Udovičić

Rat zbog mačke

AZDEJKOVIĆ PORUČIO KUZMANČEVIĆU: Od Verice se nećeš ovajditi! Mogao si da budeš Karlova sponzoruša

Stars

Veljko Kuzmančević prozvao je pre nekoliko dana pokojnog modnog kreatora Karla Lagerfelda, koji je navodno ostavio nasledstvo svojoj mački, potkačivši one koji kupuju brendirane stvari, a suprugu Lagerfeldove koleginice Verice Rakočević zbog ovoga je žestoko odbrusio Predrag Azdejković.

foto: Printscreen
foto: Damir Dervišagić

- Vidim da Veričin mali ima problem što Karl Lagerfeld svoje milione ostavlja mački. Da je bolje birao, mogao je da bude Karlova sponzoruša, pa da nasledi milione, jer od Verice neće mnogo da se ovajdi - poručio mu je LGBT aktivista, verovatno aludirajući na to da kompozitor živi na račun supruge kreatorke, a Kuzmančević je odgovorio ne birajući reči: - Gde ste, pe*eri... Vidim, pogodilo vas što je deda riknuo. Ne brinite se za mene, ja sam OK, nego pokušajte mački da se uvučete u bulju, samo se dobro pripremite jer mačka bira - odgovorio mu je Veljko.

foto: Printscreen

- Uvek su netalentovani mediokriteti pljuvali one čiji talenat i uticaj na modu i umetnost ne mogu ni da zamisle - poručio mu je Predrag. Podsetimo, Veljko je, nakon vesti da je Lagerfeld mački Šupet ostavio 200 miliona dolara, napisao na društvenim mrežama:

foto: Printscreen

- Mačka od onog degenerika je nasledila 200 miliona dolara, a "naučnici" govore da je planeta prenaseljena, pa zato ljudi i deca umiru od gladi... Nešto ozbiljno nije u redu! Kupuj, narode poremećeni, marke i brendove da ovakve nakaze mogu još besnije da se bahate.

Kurir.rs/ N. Mijušković/ Foto: Dragana Udovičić

Verica priznala da izdržava Veljka  

foto: Damir Dervišagić

Verica Rakočević u jednom intervjuu je priznala da izdržava 35 godina mlađeg supruga, koji je zaposlen u Narodnom pozorištu. - Istina je, izdržavam ga! Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara i nema mogućnosti da pokaže koliko zna i ume - rekla je dizajnerka svojevremeno za Helou.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...