ZBOG BAHATE SEVERINE PUBLIKA ČEKALA SATIMA: Kebina snajka kasnila na premijeru, a kad je konačno stigla JOŠ JEDNOM ŠOKIRALA! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

IZIGRAVA DIVU

ZBOG BAHATE SEVERINE PUBLIKA ČEKALA SATIMA: Kebina snajka kasnila na premijeru, a kad je konačno stigla JOŠ JEDNOM ŠOKIRALA! (FOTO)

Stars -

Severina Kojić umislila je, izgleda, da je prava filmska diva! Popularna pevačica, koja je dobila manju ulogu u filmu "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", kasnila je na premijeru održanu na Festu, zbog čega je publika morala da čeka više od pola sata!

foto: Ana Paunković

Pevačica je na premijeru došla ruku pod ruku sa suprugom Igorom Kojićem. Seve je u sali trebalo da se pojavi nešto pre 22 časa, ali je tamo stigla sa 20 minuta zakašnjenja. Kao da se ništa nije dogodilo, ona je ponosno stala na crveni tepih i pozirala foto-reporterima, čime je dodatno produžila čekanje publike na projekciju filma. Pevačica je bila veoma raspoložena i, uprkos svemu, moramo priznati da je blistala na crvenom tepihu. Ona je grlila svog supruga i fotkala se, nakon čega se pozdravila s kolegama iz filma. Ovim postupkom, međutim, izazvala je bes organizatora.

foto: Ana Paunković

- To je najpre nepoštovanje publike, koja je uredno platila karte i želela da projekciju gleda na vreme. S druge strane, to je nepoštovanje i nas kao organizatora, reditelja filma i kolega glumaca koji su imali mnogo veće uloge, a stigli su dva sata ranije ovde. Niko se nije ponašao kao zvezda osim nje - rekao je jedan od organizatora Festa.

foto: Printscreen

Podsetimo, Seve je ovo još jedna u nizu epizodnih filmskih uloga, ukoliko izuzmemo rane radove gde je bila glavna glumica. Kojićka glumi Frančesku Saviolu de la Norde, zaštitnicu zombija. Interesantno je da se ona u filmu pojavljuje svega dva puta, i to po nekoliko sekundi. Upravo to je izazvalo ljutnju među glumcima, koji su, uprkos tome što imaju veće uloge i što su nedelje i mesece provodili na snimanju, ispoštovali pravila procedure i došli na vreme. I Igor Kojić ima malu ulogu - igra jednog od zombija.

foto: Ana Paunković

I među publikom se moglo čuti nezadovoljstvo zbog kašnjenja projekcije. Mnogi nisu ni znali da se čeka dolazak Severine, pa su komentarisali kako imaju obaveze i da nisu računali na ovoliko kašnjenje.

Jelena Stuparušić/ Foto: Ana Paunković

Zamaskirala se Trudna Tamara došla na premijeru

foto: Ana Paunković

Tamara Dragičević pojavila se prvi put u javnosti nakon što su ona i njen suprug Petar Benčina objavili da čekaju drugo dete. Glumica je na projekciju došla veoma raspoložena i nije se odvajala od svog supruga. Ipak, kako bi izbegla znatiželjne poglede, Tamara je obukla široku garderobu, ne želeći da ističe svoj trudnički stomačić.

Selektivna Ispalila svekra Kebu

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Severina Kojić već je poznata kao "ispaljivačica". Atraktivna pevačica ovoga puta uspela je da dođe u Beograd, ali to nije bio slučaj pre nekoliko meseci, kad je ispalila svekra Dragana Kojića Kebu. Seve je trebalo da bude specijalni gost na njegovom koncertu i pevač ju je najavljivao mesecima. Međutim, kad je oko 22 časa Keba očekivao da se njegova snajka pojavi na bini, gde je ipak nije ugledao, shvatio je da neće doći. Pevač je tada rekao da je Seve imala opravdan razlog što nije mogla da dođe, ali niko nije mogao da ne primeti da je Keba tada zaplakao.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track