DEU ĐURĐEVIĆ OČEKUJE JOŠ JEDNA HIRURŠKA INTERVENICJA: Voditeljka je srca gledalaca osvojila SVOJOM HRABROŠĆU, a sada se oglasio i verenik MLADEN MIJATOVIĆ!
Foto: Printscreen Instagram

saznajemo

DEU ĐURĐEVIĆ OČEKUJE JOŠ JEDNA HIRURŠKA INTERVENICJA: Voditeljka je srca gledalaca osvojila SVOJOM HRABROŠĆU, a sada se oglasio i verenik MLADEN MIJATOVIĆ!

Stars -

Dea Đurđević postala je heroj nacije kada je bez suza iznela tešku povredu ruke, koju joj je bukvalno otkinuo autobus u stravičnoj nesreći na Dedinju. Od tada, voditeljka se nalazi na VMA gde lekari sve čine da saniraju Deino zdravstveno stanje, a verni fanovi nasmejane voditeljke jutarnjeg programa joj svakodnevno upućuju reči podrške.

Mladen Mijatović retko se oglašava po ovom pitanju, ali je izjavio da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu.

- Oporavak ide svojim tokom i sve je po planu - rekao je kolega i verenik Đurđevićeve.

Što se tiče druge operacije koja je obavljena u četvrtak u 12 časova, radilo se o reintervencija koja je prošla uspešno, operisao ju je profesor doktor Marko Bumbaširević, a uz voditeljku je tim lekara i stručnjaka. Ono što je najbitnije to je da se svakim danom Dea oseća sve bolje.

Tim doktora već ima u planu da Dei uradi još jednu hiriršku intervenciju, gde će Dei biti sanirana povreda kuka. Za sada niko ne sme da poseti voditeljku, čak ni njen verenik, Mladen Mijatović.

Izolovana je od sveta, pa informacije spolja ne mogu da utiču na njeno psihičko stanje, a i zaštićena je od infekcija. Mijatović nije želeo da komentariše ove navode medija.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se ispred KBC Dragiša Mišović početkom februara, kada su povređene tri osobe, a voditeljka je na intenzivnoj nezi od 7. febuara.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Pink, Večerenje novosti / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track