BILA SI UVEK TU ZA SVOJE PRIJATELJE I PORODICU! BILA SI ŽENA ZMAJ: Sara Trajanović OČAJNA što se nije oprostila od Divne! Njene POTRESNE reči razaraju SRCA (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

TUGA ZA VELIKIM PRIJATELJEM I PODRŠKOM

BILA SI UVEK TU ZA SVOJE PRIJATELJE I PORODICU! BILA SI ŽENA ZMAJ: Sara Trajanović OČAJNA što se nije oprostila od Divne! Njene POTRESNE reči razaraju SRCA (FOTO)

Stars -

Radijska voditeljka i majka pop dive Jelene Karleuše Divna Karleuša preminula je u nedelju u svom stanu. Vest o iznenadnoj Divninoj smrti rastužio je srpsku estradu, porodici Karleuša-Tošić pristizale su brojne izjave saučešća, a manekenka Sara Trajanović potresnom porukom oprostila se od Jelenine majke.

Manekenka je tokom rijalitija "Farma" zavolela je Divnu kao majku. Nakon što joj je majka Rosita poginula u julu prošle godine, za kratko vreme na večni počinak ispratiće i drugu.

"Počivaj u miru divna ženo ženo, majko, bako i veliki prijatelju! Bila si uvek vedra, pozitivna, puna energije i zivota! Bila si uvek tu za svoje prijatelje i porodicu! Bila si žena zmaj! Hvala ti za svu podršku što si mi dala, za sve korisne savete i za svu ljubav!! Bila mi je čast poznavati te", napisala je Sara na Instagramu.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Šta da vam kažem, osećam se grozno. Divna je bila moja prijateljica i velika podrška tokom godina. Bila sam veoma tužna kada sam saznala da je bolesna i tada se ona već distancirala od ljudi. Pokušavali smo Suzana i ja da dođemo do nje poslednjih meseci ali nismo uspele, jer se nije javljala, te kasnije nismo želeli da je uznemiravamo", rekla je Sara za koja je bila na vezi sa svojim bivšim cimerima iz "Farme" sa kojima se i Divna družila.

Sara je sredinom jula 2018. izgubila majku Rositu u saobraćajnoj nesreći, a kako je navela veruje da je Divna tada u mislila na nju.

"Ja sam u tom trenutku bila u haosu, u jednom trenutku sam isključila telefon. Možda je i ona žena i pokušala da me dobije, ali ja jednostavno tada nisam imala snage da gledam da li mi se neko javio. I da se nije javila, ja verujem da je ona bila uz mene u mislima. Znate kako, verovatno je ženi bilo teško zbog cele situacije kroz koju je ona prolazila i distancirala se od svega", kazala je Sara, a potom nam odgovorila na pitanje kako se sada oseća posle teškog gubitka majke: "Ta bol se nikada ne može preboleti, samo možeš hrabro da je nosiš u sebi. Jednostavno, moramo da budemo jaki i borci kroz život u takvim trenucima i ne trebamo da padamo u očaj ili ne daj bože naudimo sebi, jer prvenstveno oni to ne bi voleli, a verujem da su ljudi koje izgubimo tu negde uz nas. Jaka sam i uspevam da se nosim sa tim i polako učim da živim sa ovim bolom. Verujem da će i Jelena koja je izuzetno hrabra žena, uspeti da se izbori sa ovim bolom i nastaviti da se bori. Ja sam mlada izgubila majku, a Divna je bar, ako je za utehu, imala tu sreću da doživi i unuke. To je život i moramo dalje", rekla je Sara Trajanović.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track