DIVNA KARLEUŠA SAHRANJENA BEZ OPELA I SVEŠTENIKA: Evo zašto je radijska voditeljka ispraćena uz suze, ali ne i uz pravoslavne običaje!
Foto: Nemanja Nikolić

saznajemo

DIVNA KARLEUŠA SAHRANJENA BEZ OPELA I SVEŠTENIKA: Evo zašto je radijska voditeljka ispraćena uz suze, ali ne i uz pravoslavne običaje!

Stars -

Divna Karleuša sahranjena je na Novom bežanijskom groblju, a opela niti sveštenika nije bilo.

Prema prvobitnom planu sahrana je trebalo da bude održana prema pravoslavnim običajima, ali, budući da je Jelena ateista, to je prevagnulo i kada je njena majka u pitanju, tako da je odlučeno da se Divna isprati na večni počinak bez sveštenika.

- Jeleni je veoma teško, ne prestaje da plače. Danima je dozivala svoju mamu, ona je za nju bila, ne samo mama, već i najbolja prijateljica. Prema prvobitnom planu, trebalo je da budu tri sveštenika, i da se obave pravoslavni običaji - započinje priču dobro obavešten izvor za portal i dodaje:

1 / 20 Foto: Nemanja Nikolić

- Na kraju je ipak odlučeno da ne bude sveštenika, i da se opelo ne održi jer je i sama Jelena bila ateista - zaključio je izvor.

Jelena je pod jakim lekovima ispratila majku Divnu, a uz najpotresnije scene gde pevačica bukvalno leži na kovčegu i ne želi da se odvoji od žene koja joj je celog života bila podrška i oslonac.

Duško Tošić nije se odvajao od supruge, a takođe ni tetka Jelenina Danijela, pored ostalih članova porodice i mnogobrojnih prijatelja i kolega.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, Alo / Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track