STRAŠNO! NOVI BLAM GAGIJA ĐOGANIJA: Deca s posebnim potrebama da se brzo oporave! (FOTO)
Foto: Kurir

KUKU

STRAŠNO! NOVI BLAM GAGIJA ĐOGANIJA: Deca s posebnim potrebama da se brzo oporave! (FOTO)

Stars -

Gagi Đogani opet je napravio nesvakidašnji lapsus! Denser je na svom Instagram profilu napisao posebnu zahvalnicu deci sa posebnim potrebama zbog toga što su poslali poklone njegovoj ćerki Luni, napisavši da tim mališanima želi brz oporavak!

foto: Damir Dervišagić

- Zahvaljujemo od srca Udruženju dece sa posebnim potrebama na nesebičnoj ljubavi prema našoj Luni. Svaki poklon nam je veoma drag, neizmerna je, deco, vaša ljubav. Želimo vam brz oporavak i svu sreću ovog sveta. Voli vas Lunini tata, mama sa sestrama i porodicom i sa svima ko voli našu Lunu? Veliko hvala - napisao je Gagi pored nekoliko fotografija na kojima su bili peškiri, nakit, plišane igračke i razne sitnice sa Luninim likom.

Da Gagi nema pojma šta je napisao, odnosno da deca sa posebnim potrebama, nažalost, ne mogu da se oporave, potvrdio nam je u razgovoru kada smo ga pozvali. Razgovor sa njim prenosimo u celosti. - Zdravo, Gagi, da li si dobro? - Jesam. Evo, sunčan je dan, pa sam i ja takvog raspoloženja. Uživam - rekao nam je nasmejani Gagi.

foto: Printscreen, Pink

- Videla sam da si napisao zahvalnicu deci sa posebnim potrebama, ali mi nije jasno zašto si im poželeo brz oporavak? Da li si svestan da mališani ne mogu da se oporave?

foto: Pritnscreen

- Ne bih da komentarišem - reko je denser. - Zašto? - Ne dopada mi se uopšte tvoje pitanje! Ne sviđa mi se - branio se Gagi.

foto: Aleksandar Jovanović

- Da li si ti uopšte razumeo šta sam te pitala? - Sad si mi pokvarila dan. Toliko. Sad mi je dan pokvaren - rekao je denser i spustio slušalicu.

Kurir.rs/J. S. / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track