SVI IMAJU 2 BAKE, A MALI PRIJIN ČAK 3: Slavili su Živojinovići do ZORE rođenje Aleksandra, a kad su jedna pored druge stale ove TRI žene, svi su ostali bez REČI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Srećni i ponosni

SVI IMAJU 2 BAKE, A MALI PRIJIN ČAK 3: Slavili su Živojinovići do ZORE rođenje Aleksandra, a kad su jedna pored druge stale ove TRI žene, svi su ostali bez REČI (FOTO)

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postali su roditelji dečaka Aleksandra, a mladi tata je slavlje organizovao u domu Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

Ponosni tata Filip je za ovu priliku imao posebnu majicu, a uz crtež bebe ono što je na njoj pisalo je sve oduševilo i raznežilo.

Lepa Brena nije skrivala sreću, a na fotografiji sa Filipovom majkom Zoricom i Aleksandrinom majkom Borkom ni jedna od njih tri ne skida osmeh sa lica.

Brojne poznate ličnosti došle su da se vesele povodom rođenja malenog Aleksandra, a mikrofona su se latili Lepa Brena, Dragan Kojić Keba i mnogi drugi.

Ono što je sve oduševilo jeste zajednička fotografija tri bake.

Lepa Brena a na fotografiji sa Filipovom majkom Zoricom i Aleksandrinom majkom Borkom ni jedna od njih tri ne skida osmeh sa lica.

Zorica, inače, živi u Sjedinjenim Američkim Državama i udata je za nekadašnjeg košarkaša s kojim ima dvoje dece.

Inače, cela porodica Živojinović se odlično slaže i Lepa Brena je Filipa gledala kao svog sina i u odličnim je odnosu sa Zoricom.

Prijovićka se porodila carskim rezom i na svet donela sina Aleksandra koji je na rođenju imao 2.800 g. Beba i majka se osećaju odlično, a mlada mama se na Instagramu zahvalila svima na čestitkama.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track