Najnovije vesti

NATAŠA BEKVALAC DONELA VELIKU ODLUKU: Rešila sam se svog najvećeg poroka u životu!
Foto: Instagram

NATAŠA BEKVALAC DONELA VELIKU ODLUKU: Rešila sam se svog najvećeg poroka u životu!

Stars

Svakog dana preko 600.000 ljudi prati na Instagramu život popularne pevačice Nataše Bekvalac koja rado sa njima deli svoje privatne trenutke, uspehe, ali i velike odluke kao što je ova u nastavku:

 

Ja ne odustajem... sa sestrom je sve lakše... moj saborac @kristinabekvalac i ja već nedelju dana bez duvanskog dima! Manje štetne za nas i našu okolinu! #glo ... jako sam ponosna na nas. Uredjaj je elegantan, nema dima, staje u moju mini torbicu” - napisala je u opisu slike Bekvalčeva i kroz heštegove dodala da okreće novi list i da se oseća predivno.

 

Međutim, to nije sve… popularne sestre Bekvalac sinoć su iznenadile i Kristinine pratioce sa Instagram Live-om tokom koga su se družile sa fanovima, odgovarale na njihova pitanja i objasnile kako je došlo do toga da zajedno donesu ovako važnu odluku – da cigarete napokon zamene alternativom bez dima i neprijatnih mirisa.

 

Pogledajte Instagram Live video na profilu @kristinabekvalac i poslušajte šta su novosadske barbike imale da kažu o prestanku pušenja i sa kakvim su se izazovima suočile na tom putu.

 

foto: Instagram

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...